Plněné bramborové knedlíky se zelím
Česká klasika v rychlejší verzi pro dnešní uspěchanou dobu. Zároveň je recept tak jednoduchý, že jej zvládne připravit i začátečník v kuchyni. A je jen na vás, které zelí zvolíte, červené nebo snad bílé?
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,88 g |
Tuky | 13,22 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2021 16:20
12. 7. 2013 16:33
8. 4. 2013 13:03
9. 3. 2013 19:33
snad bude chutnat i 3,5 letemu diteti
diky za recept
18. 6. 2012 18:36
20. 3. 2012 20:35
10. 11. 2011 08:41
8. 11. 2011 13:38
19. 4. 2011 07:44
3. 4. 2011 19:58
Dekuji za komentare a bodiky, jste hodne, ze jste si precetly recept, ktery je znamy. Dekuji.
3. 4. 2011 19:03
3. 4. 2011 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: plněné bramborové knedlíky plněné knedlíky se zelím bramborove knedliky se zelim bramborove knedliky plnene uzenym masem se zelim knedlíky plněné uzeným masem a zelím knedlíky se zelím bramborové knedlíky s uzeným a zelím plněný bramborovy knedlík bramborový knedlík se zelím plněné knedlíky uzeným masem se zelim bramborový knedlíky se zelím knedlíky s uzeným masem a zelím bramborové knedlíky plnene bramborové knedlíky plněné uzeným se zelím plněné bramborové knedlíky z prášku recept na plněné bramborové knedlíky plnene knedliky s uzenym a se zelim knedlíky s uzeným a zelím plněné bramborové knedlíky recept recepty plněné bramborové knedlíky
Suroviny: maso uzené, těsto bramborové, zelí sterilované, sůl, kmín celý, ocet, cukr, cibule, brambory, mouka hladká
Plněné bramborové knedlíky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WwAQ
12 názorů