Kuře se zimní zeleninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,58 g |
Tuky | 83,97 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 13,77 g |
Sůl | 37,15 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2011 13:14
Blanšírování je krátké (max 3 minuty) povaření a následné prudké ochlazení.V praxi to vypadá tak, že do vroucí vody ponořím kovové síto se zeleninou, krátce povařím a ihned po vytažení přendám do misky se studenou vodou a ledovými kostkami.Výhodou je (kromě vitaminů) zachování původní barvy zeleniny.
5. 4. 2011 13:01
5. 4. 2011 12:49
5. 4. 2011 12:43
Ano opravdu jsem to pekla hodinu,taky jsem trošku nechápala ale udělala jsem to podle receptíku a bylo to ok!Chutnalo jak synovi tak manželovi :)
5. 4. 2011 12:19
Binibeca, Lucko, opravdu pak pečeš ještě hodinu?Recept vypadá dobře i pro malé děti (a to se mi líbí), ale ta hoďka mi přijde zbytečně moc, protože zelenina i maso už jsou tepelně upravené.Každopádně si myslím, že pro děti je to chutná a zdravá kombinace, nebála bych se přidat ani trochu zakysané smetany.
5. 4. 2011 12:10
5. 4. 2011 11:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 12 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 13 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 13 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 15 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: kure na zelenine blanšírování cibule co je blanšírování cibule blanšírování kuřete kuře se zeleninou recepty na kuře zimní kuře kuře v zelenině blasirovat pórek kuřecí se zimní zeleninou recept blanšírování blansirovani ze blansirovani kure blanšírování recept blanšírování mrkve blanšírování kuřecí blanšírovaní kuřecích prsíček blanšírovat pórek kureci maso s rozmixovanou zeleninou google co je blanšírovaní
Suroviny: prsa kuřecí, mouka, olej rostlinný, pórek, cibule, mrkev, nať celerová, bujón
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
7 názorů