Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová mlska

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 4. 2011 20:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 347 kJ / 2 473 kcal
Bílkoviny78,50 g
Tuky43,32 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 572 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy434,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Geryyy Geryyy

21. 7. 2020 21:05

Tak upečeno, ale to žele smíchané s dření mi tedy neztuhlo tak jak ztuhne samotná želatina. Chuťově je to vynukající.

Renca72 Renca72

25. 6. 2020 08:23

:yes:<3 Díky za receptík, moc nám chutnala :-K

mamca

13. 6. 2015 15:16

sice ještě není úplně vychlazená ale už jsme neodolali a je výborná, opravdu mlska:-p:-):yes::yes:

tejaja tejaja

19. 4. 2015 07:02

Ľahký, osviežujúci zákusok. Použila som posledné mrazené jahody a na stretnutí z vysokej školy bol ocenený. :-):yes: Posielam bod a fotku. ;-)

Petmonka

17. 8. 2014 18:11

skvělý, hned se po něm zaprášilo :yes:

lemarti

22. 6. 2014 18:18

Pavlaaaa: právě jsem taky včera pekla :) takže určitě nechat šlehačku trošku zatuhnout, a pak jen to želé nalít po celé ploše :-)

Pavlaaaa

22. 6. 2014 16:51

Dobrý den. Moc děkuji za úžasný receptík. Posílám zasloužený bodík :yes: Chtěla bych se ale zeptat zkušenějších pekařek, jak na ten moučník nalít to želé, aby to bylo takhle krásné? Já to želé mám je na částech a když jsem se to snažila rozetřít, zamíchalo se mi to do toho šlehačkového krému ;-( Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně :-? ;-(

Klarys

9. 8. 2011 14:32

Super děkuji, snad se mi povede;-) dám pak vědět

spagetka spagetka

9. 8. 2011 14:13

Klarys: Pyré z jakéhokoli ovoce je obecně prostě rozmixované, rozmačkané to dané ovoce. Přísady pak podle receptu ;-);-), ať se ti povede, udělej tenhle recept prostě podle návodu, v druhé polovině, jak autorka píše, že máš také udělat pyré - jahody rozmačkáš, rozmixuješ a jedeš dál :yes::yes::yes:

Klarys

9. 8. 2011 13:42

Ahoj budu ten to recept dělat v Pátek, tak mi prosím co nejdřív někdo odepište;-) Jak se dělá jahodové pyré:-// ?? Díky

mickajm

25. 6. 2011 12:12

Děkuji za radu už sem měla pečeno:-8došlo mi to při čtení návodu na želatině že to bude ona nakonec sem zkusila a vyšlo to poslala sem fotečky chutnala všem dokonce zítra peču další pro maminu chce pro hosty co čeká:-D

lemarti

24. 6. 2011 18:09

mickajm:používám tuto želatinuhttp://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...,vždy se povede;-)napište jak se povedlo:-)držím palce:-K

mickajm

24. 6. 2011 15:23

Můžu se zeptat jakou tu želatinu do těch jahod dáváte ?Mam trou z želatin obavu:-8zatim s nima moc nedělam jinak dnes jdu na to tak snad to nějak uklohnim pak písnu jak chutnalo ;-)

ivulinka ivulinka

23. 4. 2011 15:05

Leni, tohle vypadá na úžasnou dobrotu:yes:

lemarti

15. 4. 2011 22:18

Rarášek:ahoj já jsem dělala těsto z poloviční dávky do malinkého plechu a šlehačku s pyré z celé;-)
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitou;-)myslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek

Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina

TopRecepty.cz

Jahodová mlska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEnL