Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 6. 2011 13:05

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 394 kJ / 333 kcal
Bílkoviny0,86 g
Tuky33,33 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Peetr

20. 1. 2013 01:37

Má kosti? =))

rebeka rebeka

18. 1. 2012 17:28

ta je krásná:-K:-K:-K nachovka jedna:-8:yes: a vůbec nevadí, že jsem četla pramice:-8:-D:-D:-D
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík;-):-):-K:yes:

hankadc

12. 9. 2011 14:26

Maj jí i v tescu mraženou za pár kaček...dneska jí budu dělat tak jsem na ní zvědavá..:-p

Pajaska Pajaska

13. 6. 2011 12:39

Jeee to je nádherně vypečení rybička.:-p:-p
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky:-!,jen bych přidala candáta jako nej sladkovodní rybu,dle mne tedy.;-):yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 6. 2011 19:41

Ach bože...mňam :-p:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 6. 2011 22:44

Eli, moc hezké:yes: Já se snad dám na ty rybky, jak to tady vidím:-)):-*

maiva maiva

11. 6. 2011 21:10

Elizo, pěkný recept+ :-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 6. 2011 20:30

Eliza: Aha, tak to já Makro taky nemůžu, nemám zdroje žádné:-S ale i tak díky, asi může být na ten způsob jak píšeš, i jiná rybka, prima, moc pěkné ještě jednou:-K:-K:-):-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 6. 2011 20:28

varilamyskakasicku: uz ji vidím na odkazu, díky,´takže je to mořská rybka a kde jí prodávají, je to asi výborný a chutná delikatesa:-K:-K

Eliza Eliza

11. 6. 2011 20:27

Ivčo, já jsem ji koupila mraženou v Kauflandu. Ale určitě seženeš v Makru, jestli tam můžeš nakupovat. Já ne...
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 6. 2011 20:18

Pěkné, moc mne to láká, ale rybku neznám:-O Elizo, kde ji mají prosím nebo je odsud???:-K:-p:yes:

Eliza Eliza

11. 6. 2011 15:35

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2011 15:28

Tak rybu vůbec neznám, znám pražmu. Hodně zajímavý a zvládnutelný recept:-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 6. 2011 15:08

Recept libi :-) a fotka jako vzdy - jak ze zurnalu :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba na rozmarýnu parmice mořská pečené kaštany na másle candát na rozmarýnu pečená ryba na rozmarýnu parmice na grilu pečená ryba na másle ryba parmice sumec na rozmarynu pramice recepty recepty ryby parmice parmice obecná recept mořské parmice pečená treska na rozmarynu pražma marinovaná v rozmarýnu parmice s pomerančovou šťávou mořska ryba parmica ,parmice parmice mořská recept pramice recept

Suroviny: parmice nachová, máslo, rozmarýn sušený, šťáva citronová, šťáva pomerančová, rozmarýn čerstvý, sůl

TopRecepty.cz

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKP0