Žebírka z Kolkovny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 838 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,41 g |
Tuky | 105,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/nej... inspirace zde :) Já použila pivo světlé a jelikož jsem neměla kořenící směs Country mix, tak jsem si ho z dostupných surovin namíchala sama :) Prodloužila jsem i dobu pečení, jelikož jsem nepoužila jen žebra, ale rovnou celý bok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2019 18:03
V Kolkovne jsem pracoval 5 let a rozhodně se zde takove zebra nikdy nedělali. Z toho co zde uvadite za koření se vetsi cast nepouzivala a uz vubec ne med
23. 2. 2016 16:19
29. 9. 2012 10:01
Poslala jsem fotografii z realizace, žebírka jsou takto velmi dobrá. Jen mi marináda přišla příliš řídká a dost jí zbylo v pekáči, příště dám piva o dost méně.
Bod ode mě je tu už dávno...
Bod ode mě je tu už dávno...
13. 12. 2011 18:00
Moc děkuju za pěkné komentáře a ještě pěknější fotečky myslím si, že největší radost vždycky každému udělá to, když někdo podle receptu uvaří
25. 10. 2011 10:13
Jak to, že jsem to nekomentovala? Taková krása, ukládám a boduju. V Kolkovně mi chutná...
21. 7. 2011 19:40
mňam...+21
27. 6. 2011 19:03
Držím dietu, ale kvůli teto dobrotě ji klidně poruším. Manžel i já milujeme obíračku od kostí, takže tenhle recept je pro nás jednička. A ta marináda musí být božská. Recept ukládám a co nejdřív budu shánět žebrá. Ale tobě Mirusha, posílám bodík již teď + 19
26. 6. 2011 12:45
vypadají fantasticky
26. 6. 2011 12:10
Výborná marinádaja som pridala ešte citrónovú šťavu a použila som tiež bok.Tak pridávam fotky,bod a teší ma,že sme mali z týchto stránok ďalší skvelý obed
26. 6. 2011 10:12
Mirusha,pribudne dnesPráve ich robím a k tomu pečené hranolky od Elizy a šalátUž sa teším na obed,voňajú úžasne
25. 6. 2011 23:04
Všem moc děkuju za pěkné komenty, doufám, že časem přibude k mé osamocené "žebírkové" fotečce i nějaký kamarád
23. 6. 2011 18:00
Tohle žrádýlko miluju + bodík
23. 6. 2011 16:59
No nádhera. Je to za bodík
23. 6. 2011 16:49
moc pěkné
23. 6. 2011 15:48
Tak ty se smějou +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 3 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 23 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 50 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 59 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Další recepty
Tématické fráze: zebra z kolkovny vepřový bok s kostí recepty vepřovy žebirka na pivu koření na žebírka zebirka recept žebírka žebírko na pive recept na žebírka pečená žebírka na obíračku žebra kolkovna vepřový bok s kostí recept recepty obíračka vepřová žebra kolkovna vepřová žebírka kolkovna veprovy bok bez kosti recept veprova obiracka vepřové žebírka v pikantní marinádě veprovy zebirka když je.ridka marinada marináda na obíračku
Suroviny: žebra vepřová, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, voda, pivo světlé, olej, česnek, paprika sušená sladká, koření oregáno, rozmarýn, chilli, med, sůl
Žebírka z Kolkovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAL5
29 názorů