Lahůdka z krkovičky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 045 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,72 g |
Tuky | 52,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2011 20:38
AniCiz:dakujem si zlatá
5. 8. 2011 10:42
souhlasím s chocolate
4. 7. 2011 17:13
Asi půjdu proti proudu, ale mně se ta hlavní fotka docela líbí.Je vidět, že si autorka dala práci s aranžmá, jen je talíř focený z větší dálky.Olej při pečení vepřového nepoužívám, ale tady bych pravděpodobně udělala vyjímku a spolu s kořením bych udělala marinádu a potřela jí maso před pečením a nechala chvíli odležet.
Bibi, promiň, ale vzpomeň si, kolik tu bylo reakcí na tvé talířky a zrovna já jsem se tě tehdy zastávala.Proto bych od tebe čekala trochu citlivější přístup.
zuza:Ty máš dnes svůj den (viz komentáře u receptu Andrey)?
cathleen:Hezky napsáno.
Bibi, promiň, ale vzpomeň si, kolik tu bylo reakcí na tvé talířky a zrovna já jsem se tě tehdy zastávala.Proto bych od tebe čekala trochu citlivější přístup.
zuza:Ty máš dnes svůj den (viz komentáře u receptu Andrey)?
cathleen:Hezky napsáno.
4. 7. 2011 17:08
Recept je Jen se zeptám - není na půl kila masa celý sáček koření příliš?
Očekávala jsem, že tu bude plno Podobných receptů, když je tento tak "obyčejný" a "máme jich tu hodně" A nic...
Mně tedy hlavní fotka příjde normální, každý z nás se přece snaží. Uvařit, nafotit i předložit své jídlo. A ne všechny fotky se vždycky přece povedou. Jen si, Bibinko, vzpomeň na některá svá jídla - už jen jejich složením je dáno to, že prostě úplně chutně a svěže nafotit nejdou....
A fotka salátu? Nepatří sem zcela, ale zase : máme tu spoustu místa na spoustu fotek. A jestliže někdo může přidat k receptu tři fotky a na všech je tentýž talíř, z téhož úhlu, jen pokaždé o kousek dále, proč sem nedat i salát. Třeba si právě při pohledu na něj někdo z nás řekne - ááá, ten si udělám k večeři, díky za připomenutí.
Trochu shovívavosti a taktu, dámy, prosím....
Očekávala jsem, že tu bude plno Podobných receptů, když je tento tak "obyčejný" a "máme jich tu hodně" A nic...
Mně tedy hlavní fotka příjde normální, každý z nás se přece snaží. Uvařit, nafotit i předložit své jídlo. A ne všechny fotky se vždycky přece povedou. Jen si, Bibinko, vzpomeň na některá svá jídla - už jen jejich složením je dáno to, že prostě úplně chutně a svěže nafotit nejdou....
A fotka salátu? Nepatří sem zcela, ale zase : máme tu spoustu místa na spoustu fotek. A jestliže někdo může přidat k receptu tři fotky a na všech je tentýž talíř, z téhož úhlu, jen pokaždé o kousek dále, proč sem nedat i salát. Třeba si právě při pohledu na něj někdo z nás řekne - ááá, ten si udělám k večeři, díky za připomenutí.
Trochu shovívavosti a taktu, dámy, prosím....
4. 7. 2011 10:56
maso je urcite chutne...davam bod jinak mate krasne talire
4. 7. 2011 10:47
Bilkova ma pravdu.Nejen ji, urcite nikomu se nelibi fotka okurkoveho salatu, to prece nesouvisi s receptem, proc za kazdou cenou pridavas fotky? Jenom proto, ze ste k tomu masu jedli okurkovy salat? Pak muzes pridat aj fotku kuchyne,nebo kocoura nebo babicky, kdyz u toho byly.
Recept - klasika, pecene maso, tady hafo.Nikoho neokouzli originalitou, jak vetsina tvych receptu.promin,nekdo ti to musi rict.
Recept - klasika, pecene maso, tady hafo.Nikoho neokouzli originalitou, jak vetsina tvych receptu.promin,nekdo ti to musi rict.
4. 7. 2011 09:54
mia2404:Mio, já ti nevím, ale ta hlavní fotka se mi nelíbívypadá, jako by se někdo už najedl a tohle nechal Nechceš jako hlavní dát raději ten pekáček s tím upečeným masem určitě bude lepší-je to můj dojem
3. 7. 2011 20:21
Nie je potrebné podliať olejom podľa mňa, toho tuku sa uvoľní počas pečenia z mäsa beztak dosť.
3. 7. 2011 19:56
BILKOVAI:mali sme k tomu uhorkový šalát zato tá fotka
3. 7. 2011 19:55
BILKOVAI:že by příloha možná...
3. 7. 2011 19:53
Nechápu tu fotku toho okurkového salátu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 1 hodinou
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 2 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat lahůdkové droždí Tebi. Rozhodně s ním nešetříme
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pokrmy z krkovičky co uvařit z krkovičky jídla z krkovičky jídlo z krkovičky krkovička recepty recepty z krkovičky maso do janskeho skla hlavní jídlo z krkovičky bravcova krkovicka krkovička co uvařit s krkovicky jídla s krkovička jidla s krkovičky krkovička na kocky z krkovičky u krkovičky jídlo s krkovička jak uvařit krkovici nevim co uvařit z krkovičky top jidla z krkovičky
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, koření grilovací, voda, olej
Lahůdka z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8KL
11 názorů