Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po Italsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 21:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie599 kJ / 143 kcal
Bílkoviny12,06 g
Tuky9,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy1,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Evik a Tonda

20. 12. 2009 13:50

Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2009 21:02

Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku:-( a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku.:-( Ale jinak :yes:

magla

8. 11. 2009 20:58

Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min? ;-)

marunda marunda

7. 11. 2009 14:03

tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám.:-)) Ale chválím.:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 7. 2009 12:29

Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale:yes:

zuzka

6. 5. 2009 17:17

jak dlouho tahle uprava trvááá prosím;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vykoštění pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty ryby holandský pstruh smažený pstruh holandský pstruh recept pstruh vykoštění ryby vykošťování pstruha jak dlouho smažit pstruha pstruh recept ryba po italsku recept na pstruha holandský pstruh recepty jak vykostit lososa jak vykostit pstruha recepty pstruh jak dlouho smažit lososa vykoštění lososa

Suroviny: pstruh, sůl, mouka, pepř, vejce, voda, strouhanka, sýr nastrouhaný, olej, máslo

TopRecepty.cz

Pstruh po Italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lx6