Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové koleno na pivě

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

20. 8. 2011 12:14

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie278 kJ / 67 kcal
Bílkoviny2,24 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pívem můžeme mezitím podlévat i sebe! Jo a na nějaké předvařování v tlakovém hrnci se vybodneme!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cekrops cekrops

24. 8. 2014 15:08

Petra Ku. - No vidíš jak se ti to povedlo hezky udělat. :yes:

Petra Ku. Petra Ku.

24. 8. 2014 13:53

Víťo, dělala jsem skoro stejně, tak si dovolím přidat fotku ;-) Já akorát cibuli udělala na karamelu a celé jsem to pekla v pomalém hrnci :-)

cekrops

10. 10. 2012 07:38

podle fotky č. 2 je to Krušovická 12 . Ale v podstatě je to jedno..... A k tomu předváření v tlakáči - Mně se osvědčil způsob "bez předváření" = veškerá chuť zůstane v pekáči ! .... To je má odpověď , to je má rada teď - Ivánku ! ;-)

sindel.b

9. 10. 2012 22:14

sindel.b:prosím odpovězte co nejrychleji, právě rozdělávám prase a chci to koleno dělat.Díky:-))

sindel.b

9. 10. 2012 22:13

Mám dotazy:
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?:-?

zizala zizala (moderátorka)

14. 11. 2011 11:21

Koleno, pivo a křen - ideální pokrm na zimu :-p:yes:

cekrops cekrops

14. 11. 2011 09:25

Už je to v kat. Vepřové maso. Jste již nyní spokojeni ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2011 19:36

AntoninZ: taky nevím, vypadá to klasický pekáč..

AntoninZ

13. 11. 2011 19:20

No dobře, klasický a krásný recept na koleno. Ale proč je v kategorii pomalý hrnec?

cekrops

20. 8. 2011 21:53

Já horký vzduch nemám....jedině bych na to musel foukat :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 8. 2011 17:37

Víťo, nechceš mi tady kousek podat?:-p Hmm, to je nádhera, kdo by neměl rád koleno?;-) Já místo grilu ve finále pouštím horký vzduch. Udělá stejnou šlužbu:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečene koleno na pive pečené koleno na pivu pečené vepřové koleno na pivě pečené vepřové koleno na pivu koleno pečené na pivě recept pečené koleno na pivě vepřové koleno pečené na pivě pečené koleno v pomalém hrnci pečená kolena na pivu vepřové koleno na pivě koleno na pivě koleno pečené na pivu koleno na pivu vepřové koleno na pivu pečené vepřové koleno recept vepřové koleno na pivu a medu pečené vepřové koleno v pomalém hrnci pečené koleno pomalé pečeni vepřového kolena pečené vepřové koleno

Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, sůl, koření oregáno, pivo světlé, hořčice, křen, chléb

TopRecepty.cz

Pečené vepřové koleno na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B14N