Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barbecue plátek

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

21. 8. 2011 17:50

Suroviny

Porce: 6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 655 kJ / 1 591 kcal
Bílkoviny111,11 g
Tuky69,56 g
Vláknina4,87 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 8,90 g
Sůl21,30 g
Sacharidy129,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s pečivem, rýží,... barbecue marináda je skvělá i studená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra

26. 8. 2014 20:46

super, určitě vyzkouším :)

Nikol

26. 4. 2014 13:43

opravdu výborný, všem doporučuji

kinsey

8. 12. 2012 21:03

Dnes jsem dělala k obědu s rýží a už dlouho jsem si tak nepochutnala :yes: těším se na léto až vyzkoušíme na grilovačce :-p díky za recept

k.radulka k.radulka

22. 8. 2011 12:37

Si to ukuchtěte a hned zapomenete na i/Y:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 8. 2011 12:32

AntoninZ:Bože lidi:-Oasi je opravdu něco na slunci:-/Já když pročítám recept a vidím chybku,tak píšu autorovi o nápravu na SZ-prst na klávesnici může přeci ujet každému:-)
Recept se mi líbí:-p+8:yes::yes:

chocolate chocolate

22. 8. 2011 10:59

A mně se recept líbí:-p.Navíc si troufám tvrdit, že kvalitní kečup je leckdy lepší volba než protlak za 3,50 (samozřejmě ne do rajské).

Ivana Ch

22. 8. 2011 07:25

k.radulka::-D:yes::yes::yes:

k.radulka k.radulka

21. 8. 2011 23:12

AntoninZ: Jj, já umím vařit proto vařím a neučím češtinu, ty zas neumíš vařit a umíš češtinu, každej umíme něco:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2011 22:34

AntoninZ: nevím, kdo to schválil, ale určitě všichni dělají, co mohou. Není hned třeba chybu zdůrazňovat.

AntoninZ

21. 8. 2011 22:22

Hezký recept, když pominu ten kečup, používám úplně minimálně. Co mi trhá srdce nečecha je - pánvy. Hrubka a hrozná.

Jenny

21. 8. 2011 19:13

:yes::yes:

ivulinka ivulinka

21. 8. 2011 18:34

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: barbecue barbecue recept barbecue marináda barbecue recepty recepty barbecue recept barbecue vepřový plátek barbecue barbecue marináda recept recept barbecue marinada barbecu recept na barbecue kuřecí plátek barbecue marinada barbecue barbeku omacka barbecoue kuřecí prsíčka barbecu top bbq recepty omacky barbeku barbeku barbecju

Suroviny: kýta vepřová, kečup sladký, med, ocet balsamiko, česnek, olej olivový, koření grilovací, chilli

TopRecepty.cz

Barbecue plátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1VRP