Katův šleh
Klasické a velmi známé hospodské jídlo patří k rychlovkám, které zvládnete připravit i večer po práci. Základem jsou nudličky z vepřového masa, chybět nesmí cibule a paprika. Ideální přílohou jsou křupavé bramboráčky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 13,22 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Směs je vynikající na bramborák a nebo topinku, v tom případě ale necháme lečo vydusit a jemně zahustíme moukou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2009 13:27
3. 11. 2009 22:18
3. 11. 2009 18:01
11. 9. 2009 01:22
10. 9. 2009 18:35
10. 9. 2009 18:15
10. 9. 2009 17:11
10. 9. 2009 16:40
10. 9. 2009 16:25
10. 9. 2009 15:14
Tak se mějte.
10. 9. 2009 12:51
9. 9. 2009 19:47
9. 9. 2009 09:31
27. 8. 2009 12:58
27. 8. 2009 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Další recepty
Tématické fráze: katuv sleh veprove maso katův šleh z kuřecího masa katuv sleh z veproveho masa šleh vepřové maso recepty recepty z vepřového masa vepřový šleh katůvšleh kluci v akci lečo krůtí maso podle polreicha recept katův šleh z vepřového masa kuřecí šleh recepty-katův šleh vepřové maso šleh z vepřového masa vepřové nudličky na lecu recept na šleh šleh recept šlech kantův sleh
Suroviny: kýta vepřová, cibule, lečo, česnek, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká
Katův šleh
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxY0
67 názorů