Hovězí na divoko v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,81 g |
Tuky | 99,77 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2011 16:09
Anna Kocikova:děkuji
vseumel:děkuji
vseumel:děkuji
10. 9. 2011 18:34
Krásné a určitě moc chutné jídlo+12
10. 9. 2011 08:56
hezké
9. 9. 2011 18:53
všem vám děkuji
9. 9. 2011 18:53
srettka:to jsi mohla ještě zbylo
9. 9. 2011 17:58
Hanička, nádherný voňavý recept!
9. 9. 2011 17:16
no kurňa susi sem si měla všimnot dřív, vzala bych to přes kopec a rovnou přímo pro vzoreček...s pěti knedlema
9. 9. 2011 16:00
Já římský hrnec mám,ale koupila jsem si moc velký a tak když se má namočit,tak bych musela ve vaně a manipulace ani v troubě není zrovna dobrá!!!Ale receptík je super+1
9. 9. 2011 15:53
Recept nemá chybu,musí to být moc dobré,ale nemám římský hrnec nemohu vyzkoušet ,ale bodík dávám...
9. 9. 2011 15:37
Já taky nemám římský hrnec, tohle oppravdu voní až sem.
9. 9. 2011 14:50
rebeka::-děkuji
9. 9. 2011 14:43
fíha římský hrnec nemaje,nevadí..i pomalý by to snad zvládl..o barvičku se pak postará trouba
parádní receptík
parádní receptík
9. 9. 2011 14:13
Eliza:děkuji
9. 9. 2011 14:11
Nádhera, fakt...voní to přes monitor
9. 9. 2011 13:54
1974andrea:děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso v římském hrnci hovězí v římském hrnci hovězí na divoko římský hrnec recepty římský hrnec hovězí hovězí na divoko recept hovězi pečeně v římském hrnci hovězí maso římský hrnec hovězí maso na divoko římský hrnec hovězí zadní v římskem hrnci římský hrnec -recepty recepty hovězí maso na divoko pečení hovězího masa v římském hrnci mail fiha.com.pl loc:cz recepty pro rimsky hrnec hovězí v římském hrnci hovězí kostky na divoko online recepty divocina v rimskem hrnci hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem
Suroviny: hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, koření na divočinu, sádlo, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, rajče, špek, víno červené, vývar
Hovězí na divoko v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqRr
16 názorů