Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině

Pokud váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto hovězí maso dušené ve vývaru s mrkví a celerem. Základ ze špeku a cibule a pomalé dušení masa zajistí tomuto jídlu bohatou chuť a připomene vám kuchyni našich babiček.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 110 min

135 min (25 min příprava + 110 min tepelná úprava)

25. 7. 2011 20:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 609 kJ / 1 102 kcal
Bílkoviny17,14 g
Tuky88,19 g
Vláknina40,42 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,48 g
Sacharidy41,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Arween

10. 10. 2021 12:34

Moc dobré, chutná už jen při koštování, zda je potřeba dochutit nebo ne. Udělala jsem s br.kaší. <3 Mňamka i bez špeku, ten jsem neměla, ale příště zkusím s ním, to bude mít ještě lepší šmak. ;-)<3

baboon

18. 11. 2017 09:24

Skvělý recept. Všichni včetně návštěvy jsme si moc pochutnali. S bramboráčkama to bylo dokonalé.

Dana61

27. 7. 2011 06:23

Elizo - fantastické, my to také milujeme:yes::-D

senky senky

26. 7. 2011 17:30

Milujeme hovězí:-p a v takové úpravě-mňam:yes::yes:
P.S. takové talíře s vlnitým okrajem měla babička,oživilo mi to milé vzpomínky:-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 7. 2011 12:36

Dobrá bašta:-p+11:yes:Krásná šťávička:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 7. 2011 12:08

Bomba!!! Krásná šťáva!:yes: Super dostupné ingredience.:yes:

ivulinka ivulinka

26. 7. 2011 10:34

Eli, dala bych si a to hned:yes:

maris maris

26. 7. 2011 08:15

jj - moje babička to taky vařila a někdy ještě přidávala víno;-):-):yes:

suslajda suslajda

26. 7. 2011 06:38

:-KEli nádherný recept:-p:yes::yes:+7

Patricie

25. 7. 2011 21:55

:-KKrásné Eli+:yes::yes:

mysak

25. 7. 2011 21:49

Hezke foto. jidlo taky, z niceho neni tak dobry sosik jak z hoveziho, poctivo pomalounku dusene.S knedlikem, mana nebeska. dal bych ti bodana.

Eliza Eliza

25. 7. 2011 21:42

Otto, já taky, když je dobře udělané...:-p
Ivinko, nějak si poslední dobou stýskám po babičce, je to osobní, ale připomínám si ji i takto...byla kuchařka a výborná. Naštěstí doma tu starobylou českou kuchyni oceňují a chutná jim. Já to jako dítě nejedla, ale dneska se nemůžu nabažit už jen té vůně...

Colombo65 Colombo65

25. 7. 2011 21:35

Mňamka, hovězí mohu vždy a za každého počasí;-);-);-):-K

Eliza Eliza

25. 7. 2011 21:33

Kačko, jaký chceš a obvykle používáš. Pro mě platí, že když vařím z hovězího, použiju logicky hovězí vývar...

maiva maiva

25. 7. 2011 21:31

Eli, opravdu připomínka starých dobrých hospodyň+:-D:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na zelenině hovězí maso na zelenině maso na zelenině hovezi na korenove zelenine hovězí na špeku hovězí maso recepty recepty hovězí maso na zelenině maso na korenove zelenine pecene hovezi na korenove zelenine recepty z hovězího masa maso na špeku pečené hovězí maso na zelenině rostena na zelenine hovězí plátky na kořenové zelenině hovězí maso na špeku hovězí pečené na kořenové zelenině hovezi platky na zelenine hovězí maso s korenovou zeleninou hovězí pečené na zelenině hovězí s kořenovou zeleninou

Suroviny: roštěná hovězí, mrkev, cibule, celer, špek, mouka hladká, kmín drcený, koření nové koření mleté, bobkový list, pepř mletý, sůl, vývar masový

TopRecepty.cz

Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnwX