Pyré z dýně
Královnou podzimní úrody je bezpochyby dýně. Byla by škoda ji pouze ozdobně vyřezávat na Halloween. Využijte ji do posledního kousku, třeba na dýňové pyré. Nabízíme vám zde podrobný návod jak na to.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2011 09:42
Receptík si ukládámLíbí se mi+8Díky
14. 10. 2011 09:34
AniCiz:som presvedčená, že bez sterilizácie to nevydrží...zamrazené som to mala tiež iba asi 2 mesiace, ale samotná dýně v celku po obraní zo záhrady vydrží v sklepe zrejme dlho. Ja ju nepestujem, iba kupujem, takže nemám skúsenosti, ale niekto zrejme poradí...
14. 10. 2011 08:35
Ukládám, dík
14. 10. 2011 08:26
magdalenka: moc se mi to líbí+
14. 10. 2011 07:33
chtěla jsem se zeptat,letos poprvé jsem vypěstovala tykve...máslové a Hokkaido..nevím ale jak ty m áslové vydrží,tak bych to pečené pyré uskladnila ve skleničkách..šlo by i bez sterilace?
13. 10. 2011 19:12
13. 10. 2011 19:05
rebeka:ale nie...sa mi zdá, že tá tekvica je tak najchutnejšia...Možno preto, že na jeseň, kedysi, za onoho času, v čase mojeho detstva, sa na jeseň na voze doviezli s vylámanou kukuricou aj tekvice (dýně), nechali sa vonku na dvore poštípať mrazom, ešte boli potom sladšie...a piekli sme a piekli...
13. 10. 2011 19:00
magdalenka:a já vím, proč ho máš nejraději...to pro ten pečíci papír, však
13. 10. 2011 18:57
Ďakujem, ja mám najradšej tretí spôsob. Pečiem naraz tri plechy, konzumujem vo veľkom.
13. 10. 2011 18:49
krásně podzimní receptík
13. 10. 2011 18:49
Moc pěkné
13. 10. 2011 18:48
To se mi líbí a asi bych taky mrazila
13. 10. 2011 18:42
Práve včera som čítala to pyré na webe, myslím, že to mrazenie využijem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 32 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 20 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 44 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pyré z dýně zamražení dýně máslová dyně pyré pyré z máslové dýně pyré z máslové dýně dýně pyré dýně zamrazení pire z dyňě pyré z pečené dýně recepty z dýně pyre recepty dyně pyre pyré z muškátové dýně dýně-zamrazení pyré z dýně recept pyre z dýně pyre s dýně dýňové pyré sterilované recepty pyré z dýně dynove pire steriloce zamrazeni dyne hokaido
Suroviny: dýně
Pyré z dýně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6vX
13 názorů