Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 41,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2022 09:20
30. 11. 2015 03:21
11. 8. 2013 14:44
11. 8. 2013 12:53
6. 11. 2012 12:01
17. 10. 2011 08:57
16. 10. 2011 16:45
16. 10. 2011 16:43
16. 10. 2011 16:06
16. 10. 2011 15:07
a krásné obrázky mě se líbí zejména ten druhý
16. 10. 2011 14:55
16. 10. 2011 14:46
16. 10. 2011 14:42
16. 10. 2011 13:39
16. 10. 2011 13:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Banana split
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 12 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 13 minutami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 22 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 31 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: vepřove maso na kořenové zelenině vepřové na zelených fazolkách dušené vepřové plátky vepřová plec na kořenové zelenině vepřové plátky na zelenině vepřové plátky dušené veprove dusene na zelenine vepřové plátky na zelí vepřové maso dušené na zelenině vepřové na zelenině vepřové na fazolkách vepřové maso na fazolkách dušená kořenová zelenina vepřové plátky dušené plátky vepřové zelené fazolky a vepřové maso vepřové zelené fazolky dušené vepřové na zelenině vepřové plátky na na zelí veprove kostky na korenove zelenine
Suroviny: plátek vepřový, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazolky zelené, kečup sladký, hořčice, sůl, pepř, olej, mouka hladká, voda
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
17 názorů