Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumavské řízky

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

27. 10. 2011 19:22

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 297 kJ / 1 027 kcal
Bílkoviny40,55 g
Tuky17,58 g
Vláknina17,86 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy168,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 10. 2011 16:43

:-p+5:yes:S uzeným je to opravdu moc chutné a voňavé:-K

padushka padushka

28. 10. 2011 16:38

vseumel:Omlouvám se za překlep, již jsem to napravila:-!

padushka padushka

28. 10. 2011 16:37

Eliza:Tento recept jsem našla ve smém kalendáři, kde je mnoho receptů a zrovna tento recept mě vyšel na měsíc listopad, tak jsem ho jen vyzkoušela:-)

Klariska Klariska

28. 10. 2011 01:38

Není kus masa do ondráše nebo chybí zelí ke cmundě? Nevadí, spojme, pojmenujme a hurá, nové jídlo je na světě.

Eliza Eliza

27. 10. 2011 22:15

Ona taková kaplická cmunda by také mohla vypadat jako obyčejný bramborák...Tady je z receptu "invenčně" vypuštěna jedna surovina (kysané zelí). Kam na takové nápady chodíte?;-):-//

vseumel

27. 10. 2011 20:10

Ještě jedna připomínka, proč je recept v kategorii hovězí maso? To je asi mýlka, ne? :-S

vseumel

27. 10. 2011 20:08

Na první pohled jídlo vypadá jako obyčejný bramborák, ale na ten druhý se nestačíme divit, co dobrého v tom je......................:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2011 19:50

To musí být dobrota:-p

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2011 19:38

Ondráš s uzeným;-) , bude to určitě moc dobré a voňavé:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šumavský řízek sumavsky platek šumavské recepty šumavský bramborák šumavský pekáček-recept šumavský řízek recept vepřové řízky z trouby šumavský vepřový plátek kaplická cmunda recept šumavsk řízek řízek šumava šumavský vepřový řízek ondráš s uzeným šumavská kuřecí kapsa kuřecí šumavský plátek šumavská krkovička recept na šumavský plátek řízek po kaplicku šumavské uzené šumavský ondráš

Suroviny: brambory, mouka hladká, krkovice uzená, pepř mletý, majoránka, česnek, vejce, sůl, olej

TopRecepty.cz

Šumavské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wR21