Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

31. 10. 2011 15:26

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 336 kJ / 558 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky23,47 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy44,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Králičí maso máme moc rádi a protože máme přístup k domácímu chovu, tak je rádi přizpůsobujeme našim chutím.

Já jsem ke králíkovi přidala i kus bůčku, jelikož jel manžel na pár dní pryč, tak aby měl něco s sebou a já nemusela péct nadvakrát.

Recept na tymiánové zelí je tady http://www.toprecepty.cz/recept/23850-tymianove-ze....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mekkejla

13. 8. 2016 07:54

Skvělá úprava králíka! Kvůli prckovi jsem vynechala víno a i bez něho to byla mňamka! Určitě jsem nevařila naposled ;-)

Ewik84

25. 5. 2013 15:35

Upečeno, doplněno o brusinky a "sežráno" (snězeno je hodně slabé slovo, takle rychle mizet jídlo jsem snad ještě neviděla :-D) Výborné, dávám plus bod.;-)

BILKOVAI BILKOVAI

6. 1. 2013 21:19

magdalenka: tak, tak, svatá pravda;-)

magdalenka magdalenka

6. 1. 2013 21:14

BILKOVAI: jedna z najšikovnejších a najmilších...

BILKOVAI BILKOVAI

6. 1. 2013 20:48

To mi uniklo.:-O Krásné barevné foto a o chuti nelze pochybovat:-p:-p:-*:yes: Budu muset zabrouzdat na Mirčiny recepty. Moc ráda jsem podle nich vařila. Je jedna z nejlepších kuchařek Topaček.Nebo možná nejlepší?;-) :-K Velká škoda, že už sem vůbec nechodí;-(

jarka skrobakova

6. 1. 2013 19:45

no tak to je teda nádhera, a ten knedlíček ten teda je:-!:yes::yes:. Hned bych dala s chutí:yes::yes::yes::-K

Patricie

1. 11. 2011 21:02

:-K:-KMirečko krásný recept a ty fotky:-O:yes::yes:+

zizala zizala (moderátorka)

1. 11. 2011 09:02

Mňááám :-p

mirca75 mirca75

1. 11. 2011 07:18

Děkuju vám za milé komentíky....:-K.

Bahula Bahula

31. 10. 2011 23:21

Krásná fotka i rcp:-);-):yes:+

mysulka mysulka

31. 10. 2011 20:59

:-p super receptík, už se těším, až zas dostanu králíka:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 10. 2011 20:41

Miruš;-)moc fajn recept:-p+11:yes:nádherně prezentovaný:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 10. 2011 20:34

Máš moc krásné všechny recepty, koukala jsem teď na vše od tebe,písla jsem Ti něco k rybičce,:-K jši moc šikovná a máš krásnou úpravu všeho:-K:-O;-):yes::yes:

maris maris

31. 10. 2011 18:56

mirco,:-) Ty kdybys měla restauraci, tak tam stojí lidé fronty:-). Nádhera:yes:+

suslajda suslajda

31. 10. 2011 17:25

:-pjedním slovem krása+1:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kralik na bylinkach pečený králík na bylinkách králík s bylinkami králík na bílém víně vínkem králík s bůčkem na bílém víně pečený králík s bílým vínem jak udělat šťávu ke kralikovi bylinky na králíka šťáva ke králíkovi recepty na králici hřbet bramborovy knedlik a cervene zeli pečený králík s bílým zelím králík bylinky omáčka jsem čerstvý,odpočatý recept na králíka na na bylinkách kralik na stave štáva pod králíka šťáva na kralika králík s bilynkami fotka kralika

Suroviny: maso králičí, sůl, kmín celý, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, olej, cibule, víno bílé suché, voda, mouka hladká

TopRecepty.cz

Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x7jq