Jelení steak se švestkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 1,97 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo zvěřiny bude chutnat omáčka určitě i k vepřové panence nebo klasickému steaku. Takže kdo nemá zvěřinu, ať nezoufá :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2013 21:49
Michal:Tak budu držet palce, ať to vyjde. Něco podobného s liškovou omáčkou tady mám taky http://www.toprecepty.cz/recept/31276-jeleni-steak...
11. 3. 2013 21:35
Budu vařit na závěrečné zkoušky ale z liškovou omáčkou a rozmarýnovými bramborami :)
3. 11. 2011 15:05
Jana Remkova:Nestíháme to všechno ani prohlédnout, viď
3. 11. 2011 14:59
A mi to nějak uniklo!
3. 11. 2011 14:40
tejaja:Terezko, nějak mi uniklo, žes mi to pochválila. Děkuji moc
2. 11. 2011 17:34
Pekný recept Čerstvé jelenie mäso nemám možnosť, ale mrazené v obchode je. Žeby som to skúsila na sviatky ? V každom prípade bod máš už teraz
2. 11. 2011 08:11
Chci vám všem moc poděkovat za potěšující komentáře. A jak jsem již psala, omáčka se hodí i k jinému masu, nejen jelenímu, ale i k jiné zvěřině, vepřovému i hovězímu a třeba i ke kachním prsům.
1. 11. 2011 23:29
Krásný recepta omáčka je také parádní+14
1. 11. 2011 22:18
Šmankote to vypadá dobřejelena jsem taky ještě nejedla, jen dančí a srnčítaky jsem myslela, že tihle jsou jen v zoo ale ukládám pro případ, že by náhodou nějaký paroháč byl na dostřel švestkovou dělám také, ale s povidly a sušenými švestkami, s čerstvými jsem to ještě nejedla
1. 11. 2011 22:12
Andrejko, tak na tomhle by si pochutnal manžel, ten zvěřinu miluje +
1. 11. 2011 20:14
varilamyskakasicku:Na lítání venku mám dva kluky, to bohatě stačí
1. 11. 2011 19:57
1974andrea:superka,soused, ryby chytám taky, jen je ale pouštím zpět, nemám na to, je pak nepustit do vody,jsem na zvířátka měkká, mám retrívra, ty nemáš péjska??Baraček, pejsek není??To by jsi ale pak měla pak pohyb mezi lidma, ven s ním, jéje
1. 11. 2011 19:46
1974andrea: máš SZ
1. 11. 2011 19:23
maris:No kilčo navíc bych snad ještě uvezla, klidně
1. 11. 2011 19:21
1974andrea: andrejko, dej si pozor, abych Tě nevzala za slovo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 43 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 49 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: švestková omáčka kluci v akci jelení kýta steak jelen sika recepty zvěřina se švestkovou omáčkou jelení guláš kluci v akci steak z jeleni kyty jelen sika kýta recept steaky z jelení kýty hovězí se švestkovou omáčkou kluci v akci švestková omáčka jelen sika kýta recepty jelení svíčková steak jelen sika recept jeleni se svestkovou omackou švestková omáčka,kluci v akci srnčí se švestkovou omáčkou recepty jelen sika kluci v akci zvěřina švestkova omáčka se zverinou povidlová omáčka k panence
Suroviny: kýta jelení, tymián, rozmarýn, jalovec, balsamico, olej, sůl, švestky, cibule šalotka, houby, víno červené, vývar, cukr třtinový, sůl
Jelení steak se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N51p
35 názorů