Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 9. 2011 16:35

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 354 kJ / 563 kcal
Bílkoviny31,48 g
Tuky13,01 g
Vláknina31,72 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy65,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

•Na dnešek jsme měla slíbenou čerstvou rybu, ale bohužel se rybolov nepovedl a tak jsem svou předpřipravenou chuť realizovala na "obyčejném" filé.

Jako rybu lze použít kapra i jiné sladkovodní ryby, ale šel by i losos.

•Ten papír pod ryby si dávám proto, že mi ryba tolik neušpiní hrnec (uvařené maso zůstává v dírkách a špatně se to myje), ale hlavně proto, že ryba se tak částečně paří na vlastní šťávě (díky papíru) a zůstává krásně šťavnatá. Papír si připravuju tak, že si vystřihnu jen o něco větší kus než je porce masa, smotám do ruličky, po obvodech do poloviny prostříhám a po rozvinutí mám pěkně dírkovaný papír.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

5. 11. 2011 22:33

Merylas/ Maruško:-) děkuju...:-K.

Merylas Merylas (moderátorka)

5. 11. 2011 10:14

mirca75: Miri, nedá mi to a napíšu tohle: Jsi velice, velice skromná a umíš!!! A s tím bodováním máš pravdu, skrz bodů se tady recepty nedávají ale proto, aby je třeba někdo využil a to pak vždy potěší. My zase využíváme recepty ostatních, takže je to taková výměna:-)). Na ty Tvé se vždy těším:-*:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2011 23:38

:-p:yes::yes:

mirca75 mirca75

3. 11. 2011 22:21

Varilamyskakasicku:-), děkuju za milou pochvalu:-8:-K. Víš já si na boďkování nějak zvlášť nepotrpím, - tedy spíš vůbec ne:-8 - ale moc mě potěší, když si někdo receptu všimne a nebo podle něj dokonce i uvaří. To je pro mě to největší nej....;-):-K.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 10. 2011 20:30

Ty máš tak krásné recepty a jenom nechápu, proč není více bodíků, nerozumím někdy tomuto zde, někdo má nic recept ,nejaka blbůstka a tleská se, body lítají,:-*jak o závod, Tobě bych dávala body na 40 a více, moc krásná úprava všeho papání,projela jsem si recepty, vše máš moc hezké, opravdu si otevřít hospůdku a máš narváno:-K:-K, dala bych Tě do top 10 každou chvilku:-K:-K;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

mysulka mysulka

21. 9. 2011 18:56

:-p moc pěkné:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 9. 2011 18:41

Tak;-)a už mám pro svůj pařáček tuhle krásnou dobrotu:-p+3:yes:uloženou:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 9. 2011 17:42

mirca75:Miruš díky!!!to mne nenapadlo,ale receptík mne láká:-p:-p:-K

mirca75 mirca75

21. 9. 2011 17:04

Simonko:-) to lze udělat i bez "parníku". Stačí pařáčky, malé hrnce, nebo mřížka v pekáčku..... a jedéém;-):-p.

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 9. 2011 17:00

Pěkný receptík:-p;-)škoda,že nemám parní hrnec;-),ale člověk nemůže mít zase všechno,kuchyňka je malá;-)líbí se mi jak zůstanou krásné barvy zeleniny;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: file v parním hrnci kapr v parním hrnci ryby filé ryba file ryba v parním hrnci rybí filé v parním hrnci parní hrnec recepty filé na bazalce filé ryba prilohy k rybam recept na ryby file z parniho hrnce ryba \\)filé) s česneko - drezink na rybu parní hrnec file rybní file recepty drezink na ryby ryba a priloha ryby a příloha recept ryba se zeleninou v pečícím papíru ryb filé

Suroviny: filet rybí, sůl, šťáva citronová, česnek, bazalka čerstvá, máslo, brambory, mrkev, brokolice, kmín celý, sůl, smetana zakysaná, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř bílý mletý, cukr

TopRecepty.cz

Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o62A