Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pro začátečníky uvádím způsob svazování masa:
Pod závitkem, který si položíme tak, aby delší strana směřovala kolmo k nám, protáhneme provázek, naměříme čtyři až pět délek masa a ustřihneme. Na straně blíž k našemu tělu necháme provázek vyčuhovat asi deset centimetrů. Na odlehlém konci ho vytáhneme a přidržíme asi dva centimetry nad masem. Tuto část držíme levou rukou a pravou rukou provlékneme konec provázku pod maso (doprava), vyndáme na levé straně, uděláme smyčku kolem provázku v levé ruce a pevně stáhneme. Takto pokračujeme po celé délce masa a na konci svážeme s druhým koncem provázku.
Původní recept pochází z mých dávných výstřižků a v minulosti jsem ho často s úspěchem realizovala. Teď jsem se k němu po létech vrátila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2011 19:49
28. 9. 2011 22:33
28. 9. 2011 20:54
28. 9. 2011 18:59
28. 9. 2011 18:58
28. 9. 2011 18:56
28. 9. 2011 11:29
28. 9. 2011 10:46
28. 9. 2011 10:44
28. 9. 2011 10:09
28. 9. 2011 09:10
28. 9. 2011 07:12
28. 9. 2011 00:58
28. 9. 2011 00:15
28. 9. 2011 00:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 49 minutami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 23 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 10 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 21 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 52 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 1 hodinou
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 1 hodinou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 4 hodinami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 5 hodinami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí řízky kuřecí roláda s bylinkovou náplní kuřecí řízky recepty kuřecí řízek svazování česneku bylinkova smes na rizky recepty bylinková náplň bilinkova náplň skřipec na závitky použití bylinková náplň kureci rizky recept kuřecí náplň se smetanou a bylinkami kuřecí prsní řízky na bylinkách mortadela kuřecí kuchynska uprava kuřecich řizku svazovani masa kuřecí mortadela jak poznám hotový řízek svazování masa provázkem skřipce na zavitky pouziti
Suroviny: prsa kuřecí, mortadela, pepř, sůl, sýr, hořčice pikantní, česnek, pažitka, petrželka, smetana, olej, mouka hladká, vývar kuřecí, pažitka, petrželka, smetana
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
16 názorů