Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2019 12:34
Ahoj, tak jsem už po 3 dělala tuhle paštiku a je prostě luxusní, občas ji vylepším sušenými rajčaty, olivami a hlavně doma pěstovanými feferony, kterými mě zásobuje mladší syn-pěstitel. Mám, ale jeden dotaz, jak docílit, aby paštika měla více růžovou barvu? Mám ji spíše hnědou a při prvním ochutnání se rodinka moc netvářila kvůli barvě...........................ráda bych jim vyhověla. Poraďte mi. Děkuji.
4. 2. 2017 19:58
Od te doby,co jsem zkusila tento uzasny receptik, nedelam jinou pastiku je proste vynikajici
11. 11. 2016 22:43
paštika je skvělá, sice jsem neměla brusinky ani griotku, zato jsem měla husí játra a portské víno a výsledek mě mile překvapil - jednoduché, rychlé, krásně ztuhla i bez želatiny, prostě mňam
11. 1. 2015 22:30
Výborná paštika! Určitě brzy zopakuji, kupované paštiky jsem nikdy nejedla
2. 11. 2012 20:21
Já nevím, my jsme to snědli do tří dnů.
2. 11. 2012 19:23
Andrea Květová: Já paštiku hlavně zaječí vždy dávám do mrazáku! Játrová vydrží asi tři měsíce,pak se musí sníst. Z divočiny až pul roku.
2. 11. 2012 18:42
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se tato paštiká dá dát i do zavařovacích skleniček a nějakou dobu uchovat v chladu, jestli ano, tak jakou dobu paštika vydrží? díky
27. 10. 2012 21:20
Ježiš, ta vypadá luxusně! Mam na ni takovou chuť...že ji zkusím ,-)
28. 3. 2012 19:30
senky: No jóó nóó...portské.. Ale jistě to bude dobrounké. Dej vědět, co páteční hosté...
28. 3. 2012 18:59
Dneska druhé kolo na páteční oslavičku a snad je ještě lepší než minule možná je to tím, že už jsem se nebála dochutit podle vlastní chuti. Místo tlučeného badyánu jsem použila lžičku mletého nového koření, neuškodilo to a do hotové jsem ještě zamíchala celé, v portském odleželé brusinky a přesně jsem manželovi určila, ze které misky může ochutnat znám ho moooc dobře Jsem zvědavá,co na to páteční návštěva
9. 1. 2012 19:28
Senky a Sarovko, moc mě těší, že jste vyzkoušely a že paštika měla úspěch. Díky.
1. 1. 2012 19:06
Elizo, paštika chladne Ochutnala jsem, a už nyní vím, že je jí málo Místo griotky jsem použila portské (to mám doma vždy ). Napadají mě další varianty, takže pokud nestihnu vyfotit tuhle, příště se to snad podaří. Díky
1. 1. 2012 17:23
Eli, nádhera
31. 12. 2011 12:10
KrásaUkládám a vyzkouším.
31. 12. 2011 11:45
Eliza: tak na dnešní večer už ji nestihnu, ale rozhodně zkusím, vypadá fantasticky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Milujete kvašenou zeleninu? Ochutnejte domácí pickles, které můžete jíst už za několik dnů
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů