Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou
Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2015 12:16
21. 11. 2011 21:19
21. 11. 2011 09:16
20. 11. 2011 21:50
20. 11. 2011 21:08
20. 11. 2011 21:06
20. 11. 2011 20:50
20. 11. 2011 20:36
20. 11. 2011 20:32
20. 11. 2011 20:19
20. 11. 2011 20:11
20. 11. 2011 19:29
20. 11. 2011 19:27
20. 11. 2011 19:10
Ivuško, krása..jako vždy od tebe
20. 11. 2011 19:00
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 33 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 3 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: krkovice s houbovou omáčkou pečené plátky z krkovice pečený plátek pečené hovězí plátky pečené plátky krkovice krkovička s houbovou omáčkou veprovy plátek pečený vepřové plátky na žampionech pečeného maso s houbovou omackou pečená krovice dušené hovězí plátky s houbovou omáčkou hovězí s houbovou omáčkou vepřové pečené platky s omáčka pecene vepřové plátky na houbách pečene veprove platky s houbami houbovo smetanovou omáčkou pecene platky s houbami špecle s hribkovou omáčkou špecle s houbovou omáčkou pecene veprove platky se syrovou omackou
Suroviny: plátek vepřový, žampióny, hlíva ústřičná, cibule, sůl, pepř, bobkový list, pomazánkové máslo, kopr, mouka hladká, olej
Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5Rr
17 názorů