Pikantní bůček pečený nad brambory
Připravte si pikantní bůček pečený nad bramborami, který potěší každého mužského člena vaší rodiny. Velká výhoda dnešního receptu je ta, že vše dáte péct do trouby a o nic se nestaráte. Po třech hodinách vytáhnete voňavý a výborný oběd včetně přílohy.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 18 056 kJ / 4 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,79 g |
Tuky | 304,62 g |
Vláknina | 29,74 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 209,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace ze starého vydání časopisu Albert (asi)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 3. 2018 11:30
Palecek: To jsem ráda, že se recept osvědčil A díky za ostatní za radu s mřížkou, já teda žádnou v MW nemám, ale někdo třeba ano.
13. 3. 2018 19:37
receptík jsem už několikrát dělal a opravdu výborná záležitost.. Já používám mřížku z mikrovlné trouby a je postačující..
26. 2. 2018 20:49
Petra Benesova: Petruš, to je mřížka z nerez hlubokého pekáče. Používá se třeba pod kachnu
26. 2. 2018 15:59
To je překrásný jídlo. Tu mřížku máte originál k troubě nebo se dá někde koupit? Určitě bych využila
23. 8. 2017 15:37
Palecek: Super, mám radost. Díky za zprávu
23. 8. 2017 15:31
Opravdu vynikající moc jsem si pochutnal
26. 12. 2016 14:33
HRUSTICKA: Díky za vyzkoušení a zprávu. Já naopak rozmarýn miluji, hlavně k drůbeži
26. 12. 2016 13:21
MŇAAAAM Trochu jsem pochybovala než jsem vyzkoušela,ale výsledek předčil očekávání.
Dokonce poprvé mě nadchnul i rozmarýn
Dokonce poprvé mě nadchnul i rozmarýn
29. 10. 2016 09:24
Neviem si predstaviť piecť zemiaky 3-hodiny.Ale vyzerá to veľmi dobre a lákavo.
17. 10. 2016 21:04
Je to chutné, taková klasika kde je asi 300 možností a každému to chutná trochu jinak...nic světoborného na zaplácnutí žaludku
14. 1. 2016 10:59
babi: nalim: nemyslím si že se chybička vloudila, správně bez kůže, ale nařezáno na straně kde byla kůže .... autorka má ode mě 1* je to super
15. 11. 2015 21:36
nalim: jasně tam patřilo bůček bez kostí = chybička se vloudila... (nebo teď se říká komunikační šum)
6. 11. 2015 19:05
Super jedlo. trocha som to ale upravil. Tymián mi nechutí, tak som ho tam nedal. Zemiačiky som nakrájal maličké v šupke na štvrtky, a bôčik som nakrájal na plátky (máme ho radi hodne vypečený) a každý som osolil, okorenil a natrel zmesou na potretie a položil na zemiaky. A po otočení plátkov som ich natrel aj z druhej strany. Vývaru som dal trocha menej. Pečie sa to kratší čas, asi za 1,5 hodiny to bolo hotové. Pridávam bodík.
3. 11. 2015 19:52
Tu vůni bych taky mohl cítit,ale ráději uvidím tu nařezanou kůžičku na kostičky a pěkne vypečenou na bůčku bez kůže...
3. 12. 2011 10:15
sliwowitz:Brambory vypadají tak, jak jsou vyfocené na obrázku. Při pečení pouze na 170C jsou po této době akorát. Nebojte se vyzkoušet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 35 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 56 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček s bramborem pikantni peceny veprovy bucek pečený bůček na medu pečený bůček s brambory pomalu peceny bucek pečený bůček na bramborach bucek s bramborem bucek na bramborach pečeny buček pečený buček top recept bůček s brambory pečený bůček s králíkem buček na medu pikantní vepřový bůček vepřový bůček pečený pikantni peceny bucek nad brambory pikantní bůček studený pečený bůček bůček pečený s brambory bůček pečený
Suroviny: bůček, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, pepř mletý, sůl, med, hořčice dijonská, omáčka sojová, chilli, brambory, cibule, česnek, bobkový list, tymián, rozmarýn, pepř mletý, sůl, vývar drůbeží
Pikantní bůček pečený nad brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XkRk
45 názorů