Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza jako z pizzerie

Také jste si mysleli, že pizza je ten druh jídla, které dostanete vždy chutnější v restauraci, než jaké si sami připravíme doma? Pokud máte dobrý recept na těsto, tak nemůžete šlápnout vedle. Výhodou je, že si pizzu můžete obložit vším, co máte rádi.

Hodnocení receptu je 5,0 (198×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 8. 2008 06:54

Suroviny pro 2 plechy

2 plechy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 617 kJ / 2 299 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky58,13 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klingorova klingorova

24. 3. 2024 21:09

O 1/2 méně soli

gabikka

17. 2. 2024 10:14

Dělala jsem ji poprvé v životě, ale určitě ne naposledy. Z poloviční dávky jsem měla 2 kulaté pizzy. Muž i syn si ji moc pochvalovali.

Hatiorka

31. 12. 2022 14:24

Skvělé těsto,krásné se s ním pracuje a je výborné. Akorát ho příště víc vyválím nebo dám méně droždí - měla jsem jen čerstvé,takže těsto bylo po upečení místy o něco silnější než bych chtěla. Nicméně mňamka to byla i tak veliká<3

Lucie1001

30. 8. 2022 12:52

Těsto je výborné. Děti byly nadšené. Z tohoto množství jsme měli 4 kulaté pizzy. Osvědčilo se mi péct na 250 °C cca 10 - 12 min. Těsto má pak krásně křupavé okraje a vytvoří se na něm ony specifické bubliny.

KarynJ

23. 8. 2022 19:36

Paráda. S těstem se pracuje výborně. Pizza lepší, než z pizzerie. Přikládám fotky a recept si ukládám :-*:-D

ZanetaH

16. 1. 2022 21:29

Dobré tenké těsto. Uvedené množství mi vystačilo na dva celé plechy do trouby. Děkuji za recept a doporučuji.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 11. 2021 22:28

casino: Když si objednám v restauraci pizzu s určitým názvem, tak by měla mít přesně stanovené i suroviny. To je snad samozřejmé. Pokud to je pizza, typu co měl kuchař na skladě a nesnědlo se to.... , tak to děkuji, a vrátím to! Taky si nedám přeci svíčkovou z mletého masa, nebo knedlo, vepřo, zelo, ze slepice. :-D Nebo kachnu, která je kuře! :-O Vím fantazii se meze nekladou, ale u určitých, tradičních pokrmů , experimenty nepapám. A pizza mezi ně patří, i když si ji dám jednou za rok!

manina

8. 11. 2021 22:21

Nepir: A víte, že by to mohlo být dobré? ;-)

srettka

8. 11. 2021 21:41

casino: casino: 100 lidí, 100 chutí. Myslím že ani v Itálii není zákon na pizzu:-D Ale myslím, že zde se řešila Pizza tady u nás v Čechách a né někde v Neapoli:-D Asi jsem ale zapomněla na to, že Češi mají potřebu všechno a všechny pořád řešit;-)

srettka

8. 11. 2021 21:37

Nepir: Třeba někdo nechce pizzu jako z pizzerie;-)

casino casino

8. 11. 2021 20:11

Rcp je sice na těsto, ale:
srettka: "Nebo je snad někde psané pravidlo, co si na pizzu smím dát a co ne?"
Budete se divit, ale takové pravidlo existuje v Itálii - „Denominazione di Origine Controllata“ a vztahuje se k neapolské pizze. Jsou totiž ještě společenství která si váží svých kulinářských tradic...
Na druhou stranu konkrétně v Neapoli byla k potkání i pizza s ananasem...:-(
Na třetí stranu: Čecháčci se vrátili z Itálie s komentářem, prý že: "...ani pořádnóó´pizzu tam neumijóóó udělat!" :-8:-O:-(;-(:-((

Nepir

8. 11. 2021 19:03

srettka: Jasně, klidně si to namažte paštikou nebo si na to dejte utopence s cibulí a třeba mně to může být úplně jedno. Ale nebude to pizza jako z pizzerie.. :-D

srettka

8. 11. 2021 16:42

Přátelé, není to jedno, co si který labužník na tu pizzu natře?Nebo je snad někde psané pravidlo, co si na pizzu smím dát a co ne? Někdo si tam natře kečup, někdo protlak a někdo třeba smetanový sýr. Je to přece každého věc. Tohle věčné moralizování receptů je už v téhle době fakt směšné. Celkové vaření je přece v dnešní době už úplně někde jinde, než na nějaký zkostnatělých normách a původních receptech.
Mějte hezký den:-K

KaKoZi

8. 11. 2021 13:50

Jen taková rada - než kečup, který skutečně na pizzu nepatří je lepší, rozmixovat rajčata (nemusí být oloupaná) se solí a bazalkou. Dochutit se dá česnekem a oregánem. Dodá to úplně jinou chuť a zvýrazní chuť šunky, sýra a všeho, co si na pizzu dáváme. Péct by se měla postupně, nejdřív pizza se sugo cca 3 min, pak doplnit ostatní suroviny a dopéct. Teplota pečení 250 °C - 10 min.

Nepir

1. 6. 2021 19:11

Recept s názvem Pizza jako z pizzerie a v postupu se dočtu, že "potřeme kečupem.." - to je teda nějaká divná pizzerie :-/

1 2 3 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept pizza těsto z pizzerie domácí pizza domaci pizza testo koření na pizzu recepty pizza domácí pekárna pizza pizza z domácí pekárny pizza domácí pekárna pizza z pekárny pica těsto pizza recepty pizza testo těsto na pizzu z pizzerie pizza v domácí pekárně jak se delá pizza těsto na pizzu z domácí pekárny testo na pizzu susene drozdi top recepty pizza těsto na pizzu v domácí pekárně

Suroviny: voda, sůl, cukr, olej olivový, mouka hladká, droždí sušené, zdobení

TopRecepty.cz

Pizza jako z pizzerie

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xz1