Kebab
Suroviny
Porce: hodně
Nutriční hodnoty
Energie | 5 753 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,34 g |
Tuky | 102,11 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2022 02:44
Recept vypadá moc dobře, samé dobré ingredience, určitě vyzkouším. Ale chtěla bych ho upřesnit, toto jídlo z mletého masa na špejli se jmenuje v Turecku šiš kebab.
28. 9. 2019 20:29
Vařil jsem podle receptu,SUPER!
20. 8. 2016 17:08
Rossino Alesandro: to tedy asi neznáte čevapčici.
20. 8. 2016 16:50
Dyt to je obyčejný čevapčíčí.
23. 3. 2012 20:59
eva hubova: no, to vidím už od pohledu, že to muselo být super! Opět ti patří dík a bod!
7. 3. 2012 00:30
Bylo to výborné
11. 2. 2012 13:53
Markétko, zařaď si ten recept do: mleté maso, v jiných se ti to vytratí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 14 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 5 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní?
Další recepty
Tématické fráze: kebab kebab recept domácí kebab recept na kebab domaci kebab recept recept kebab kebab recepty jak udělat kebab recept na domácí kebab recepty na kebab recepty kebab jak se dělá kebab těsto na kebab domácí kebab recepty kebab domácí omáčka na kebab kebap kebak kebab těsto kebaby
Suroviny: maso mleté, tymián čerstvý, česnek, olej, pepř mletý, sůl, špejle
Kebab
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oy4
7 názorů