Noky po římsku s "omáčkou" z rajčat (Gnocchi alla romana di polenta)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,31 g |
Tuky | 161,28 g |
Vláknina | 27,66 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 10,41 g |
Sacharidy | 174,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
*Lze podávat jako samostatné jídlo, předkrm, nebo i s plátkem masa opečeného na grilu.
*Tyto noky jak už název napovídá jsou typické pro Řím a okolí.
*Recept je z knihy "El gran libro de la cocina italiana" od autorů "Carlo Bernasconi a Christian Teubner".
*Polenta je kukuřičná mouka (krupice) http://clanky.vareni.cz/polenta-tradicni-italske-j...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2012 19:46
25. 2. 2012 18:04
25. 2. 2012 16:59
25. 2. 2012 16:02
25. 2. 2012 15:52
jitka: Dovoluju si nesouhlasit, protože co je dnes zásadního Spousta receptů ať už si vezmeme třeba českou klasiku svíčkovou se různí, každý si ji upraví podle sebe Stačí si zadat do googlu Gnocchi alla romana a uvidíte kolik vám vyjede různých verzí, nehledě na to že jsem uvedl zdroj odkud recept je. Ale abych byl upřímný, přidám do názvu di polenta
25. 2. 2012 15:23
25. 2. 2012 14:38
25. 2. 2012 14:34
25. 2. 2012 14:25
25. 2. 2012 12:18
25. 2. 2012 12:01
25. 2. 2012 11:38
25. 2. 2012 11:32
25. 2. 2012 11:29
Jo dovolím si přidat odkaz, co je polenta, někdo to fakt nemusí vědět, když tak si to přidej do Poznámky
http://clanky.vareni.cz/polenta-tradicni-italske-j...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Banana split
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 33 minutami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 1 hodinou
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 2 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 3 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 4 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit polentu? Kukuřičná kaše je jednoduchou přílohou, ale vyzkoušejte i další úpravy
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Tipy na skvělé občerstvení na dětskou oslavu: Vyzkoušejte oblíbené chuťovky, které zaručí dokonalou dětskou párty
Další recepty
Tématické fráze: noky z polenty opečený masový nok název noky z ricotty gnocchi z ricotty polenta noky gnocchi rajčata noky s omáčkou noky z ricoty noky s rajčat placičky z polenty co je polenta kuřecí stehno p římsku placky z polenty gnocchi s italskou omáčkou noky polenta noky z polenty recept gnocchi s ricoty gnocchi di polenta(noky) gnocchi s rajcat jak vyrobit noky z polenty
Suroviny: rajče, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, olej olivový, petržel, čerstvé bylinky, vývar masový, sýr ricotta, sůl, polenta, sůl, voda, máslo, česnek, čerstvé bylinky, máslo, parmazán
Noky po římsku s "omáčkou" z rajčat (Gnocchi alla romana di polenta)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqLR
14 názorů