Květák po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 832 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,03 g |
Tuky | 42,45 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s vařenými brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2009 21:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 9 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 4 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 5 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 5 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 6 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 6 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: cizrna po italsku recepty kvetak květák cizrna po italsku recept zapečený květák po italsku zapečený květák s bramborem cizrna a kvetak zadělávaný květák květák recepty vaření květáku kvetak po ltalsku kvetak po videorecepty z květáku květákpo italsku květák zapečený po italsku recepty-květák "kvetak po italsku" květák po itaksku zapékaný květák se sýrem po italsku kvetak cizrna
Suroviny: květák, rajče, máslo, cibule, bobkový list, tymián, česnek, pepř mletý, sůl
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57x
1 názor