Pstruh z Piemonte
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2012 16:54
Pěkný recept
8. 3. 2012 18:54
+14Chutná ryba krásně nafocená
7. 3. 2012 20:42
to musí být strááášně moc dobré podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě
7. 3. 2012 20:00
Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám
7. 3. 2012 20:00
7. 3. 2012 19:23
pstruha můžu na všechny způsoby, +bodík
7. 3. 2012 18:06
krásný receptík
7. 3. 2012 17:31
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...
7. 3. 2012 17:28
srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě."
7. 3. 2012 17:01
No mě fakt trefí pstruha miluju a tenhle jak svůdně kouká
7. 3. 2012 17:00
Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky, byla jsem hloupá, dnes si vážím každé takové dobrůtky
7. 3. 2012 16:26
Bezva!!!
7. 3. 2012 15:28
Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké
7. 3. 2012 14:17
pěkný pstroužek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 22 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 11 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Petra.kaw uvařila před 13 minutami
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 28 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 39 minutami
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 42 minutami
Rychlý fazolový guláš s klobáskou
MilosCz uvařil před 43 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Barinkita uvařila před 43 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 1 hodinou
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: mail piamonte.com loc:cz pstruh recepty mail piamonte com loc:cz recept na pstruha s celerem piemont-recepty recept na pstruha s italem v kuchyni pstruh s italem v kuchyni lososovitý pstruh recept-pstruh na dabelsky zpusob pstruh na celeru
Suroviny: pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
14 názorů