Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný jehněčí bok

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

5. 2. 2012 15:44

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 137 kJ / 1 467 kcal
Bílkoviny30,86 g
Tuky100,24 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,77 g
Sacharidy99,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

20. 3. 2024 12:54

tejaja: Kolik toho majoránu na ty dva rohlíky dáváš? A do náplně už česnek nejde ? Moje sousedka odnaproti, každé Velikonoce dělá jehně, dává do něho náplň, která je boží, ale recept tají už 20 let! Prostě nedá a basta. Kus jehněte na Velikonoce a hromadu nádivky dostanu bez problému, recept ani po právu útrpném! A to ho somruju každý rok, aspoň třikrát. ;-(:-((:-//

tejaja tejaja

5. 2. 2012 18:59

zizala: aj kozľacie aj jahňacie je dobrota ;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 2. 2012 18:47

Jehněčí jsem nikdy nejedla, nemám k němu přístup, ale jako malá jsem mívala kůzlečí a to byla náramná dobrota :-p:yes:

rebeka rebeka

5. 2. 2012 18:09

:-//:-//:-// jahňa... a čo:-?:-? som ja tejaja:-? lebo bača:-?:-?
nie.... tak napchám bravčové a budem sa hráť na to, že jem jahňiacie:-//:-D:-D:-D:-D
+1;-):yes::-p

Dooga Dooga

5. 2. 2012 17:51

Tak to vypadá na velkou dobrůtku.:yes: Kus jehněte je ještě v mrazáku. Tak vyzkouším. Dík za inspiraci.:-K +2

tejaja tejaja

5. 2. 2012 15:55

Laďka, poď, ešte ostalo :-D:-D:-D;-)

spagetka spagetka

5. 2. 2012 15:52

Teri, chci jehně joooo:-D:-D:-D, ale vážně, mňááám :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneci bok jehněčí bok recept jehněčí recepty telecí bok jehněčí bok recepty nadivany jehneci bok jehněčí bok nadívaný plneny kuzleci hrbet kůzlečí bok recept recept jehněčí bok nadívaný bok jehněčí bok- recepty kůzlečí bok recepty z jehněte jehneci boku jehněčí recept recept na jehněčí bok jehneci bok rolovany jehněčí bok na česneku recept peceny jehneci bok

Suroviny: bok jehněčí, česnek, sůl, slanina uzená, cibule, rohlík, majoránka, pepř mletý, vejce, smetana zakysaná, žampiony sterilované

TopRecepty.cz

Plněný jehněčí bok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Km1z