Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beránek oříškový slepovaný krémem

Vychutnejte si dokonalou kombinaci křehkého beránka s lahodným krémem. Hořká poleva na povrchu ubere na sladkosti a krém těsto zjemní. Beránek se tak stane ozdobou vašeho svátečně prostřeného stolu.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 4. 2012 18:55

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie22 761 kJ / 5 440 kcal
Bílkoviny54,14 g
Tuky381,75 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 852 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy434,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vždy dávám co váží vejce, tak stejné množství cukru a stejné množství mouky nebo míchám dohromady váhu mouky a ořechů. Vždy si dám i tuk ven z lednice a nechám si to u sebe, většinou do druhého dne, aby to mělo stejnou teplotu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Severinka Severinka

9. 4. 2012 10:36

někdo se mě myslím soukromě ptal jaký dávám pudink do krému, no podle toho jaký chci mít krém - jestli bílý, tak dám vanilkový, ale tentokráte jsem dala čokoládový a krém byl světle hnědýa lze do tohoto základního krému přidat i například strouhané ořechy. Tento krém používám na všechny druhy dortů - je to takový universální;-);-);-)

jarka skrobakova

9. 4. 2012 10:25

super:-):-)):yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 4. 2012 15:40

Moc hezcí beránci:-K+:yes::-K
:-D:-DBibinka mě dostala tím přirovnáním:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

7. 4. 2012 20:25

Severinka: Sevíčku, to jsou ale krásní beránci, takoví negříci a s tím krémem budou pěkně vlhké, žádná sušina. Máš 6.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2012 19:33

Hezké!!! Super s tím krémem. Já jsem je kdysi slepovala pouze marmeládou, jak jsem půlky beránka pekla zvlášť.;-) Taky byl dobrý:-):yes:

jirholu jirholu

7. 4. 2012 19:29

Pěkní beránci ;-):-K +4:yes:

Karla

7. 4. 2012 19:21

No tedy takto zacházet s beranem, hned mu utrhnout hlavu:-O:-D:-D

Severinka Severinka

7. 4. 2012 19:14

Karla:jo to měl, ale pak se to tak opravilo, že by jsi to nepoznala který že to je:-D:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

7. 4. 2012 19:13

Moc pěkné je máš :yes::yes:

Karla

7. 4. 2012 19:12

Tam na tom jednom obrázku vypadá, jako kdyby měl amputovanou hlavu:-O:-D
Ale velmi pěkný:yes:

spagetka spagetka

7. 4. 2012 19:08

Miru, je dobře z pastvy naducaný :-D:-D, parádička, mňam :-p:-p:yes::yes:

tejaja tejaja

7. 4. 2012 19:07

Mirka, super ovce :yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D;-)

Jikotka Jikotka

7. 4. 2012 19:04

Mirko :yes::yes::yes::-p:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velikonoční beránek s krémem krém na beránka zdobení beranka kremem krém do beránka recept na oříškového beránka oriskovy krém pudinkový beránek recept velikonoční beránek oříškový recept na beránka slepovaneho beranek z pudinku recept na beránka zdobení beránka krém na beránek piskotovy beranek s kremem zdobení beránka čokoládou velikonoční beránek slepovaný recept krém na beránka recept tvarovy beranek recept na pudinkového beránka velikonoční beránek pudinkový

Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, tuk, pudink, voda, cukr, tuk 100%, kakao, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Beránek oříškový slepovaný krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7O58