Sekaná v hořčicové směsi
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 263 kJ / 4 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,65 g |
Tuky | 324,45 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 5,79 g |
Sůl | 14,01 g |
Sacharidy | 149,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starý časopis Albert.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2024 09:47
pěkný recept i foto
23. 1. 2016 21:13
Taky dělám trochu podobně-šišku/sekanou/oválím v hladké mouce,potřu olejem a celou pomašluji plnotučnou hořčicí.Udělá to dobrou kůrčičku,bodík letí.
12. 10. 2015 18:14
17. 7. 2013 10:53
Tak tuhle sekanou dělám často, je opravdu moc dobrá! a posílám bod
1. 5. 2013 10:57
Moc dobrá sekaná , pochutnali jsme si . Přidávám pouze fotečku, bodíka jsem Ti už dala předtím .
3. 3. 2013 13:08
Evi, přidávám foto. Dobrá sekaná, taková jemná, moc nám chutnala. Jen není tak křupavá napovrchu, jako klasická.
8. 4. 2012 11:25
8. 4. 2012 09:09
Tímhle jsem sekanou ještě nepotírala, ukládám, vypadá to lákavě a sekanou my mooc rádi
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?
8. 4. 2012 08:48
To je dobrý nápadtohle vyzkouším
8. 4. 2012 07:54
Mňam, to vypadá mooc pěkně. Já normálně potírám sekanou horčicí, aby nepopraskala, ale takovouhle směs, to musím vyzkoušet. +
8. 4. 2012 05:19
7. 4. 2012 22:11
7. 4. 2012 21:47
Tak koukám jsme měli podobný oběd
7. 4. 2012 21:33
Hezký nápad na tu potírací směs
7. 4. 2012 21:23
tohle je moc hezký recept.. zejména ne zájmena, ale ten potěr se mi mooc zamlouvá.. proto rebuš bodík dá a sekošku vyzkóšá
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 36 sekundami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 minutou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 minutou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Tématické fráze: aby sekaná nepopraskala sekaná recept směs ze sekané sekana z jehneciho pečení směsi na sekanou sekaná aby nepopraskala potěr na sekanou aby nepopraskala sekaná potěr na na sekanou sekaná jak péci sekanou, co udělat aby nepopraskala dobrá sekaná co se sekanou jehněčí sekaná recept sekana smes směs na sekanou sekaná potěr potěr na domácí sekanou jak udelat směs na sekanou recepty na sekanou
Suroviny: maso mleté, slanina, cibule, rohlík, mléko, česnek, tymián čerstvý, majoránka, petrželka, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, hořčice dijonská, pivo světlé, olej, paprika sušená sladká
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
15 názorů