Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: František Moravčinský, Ona Dnes- čtenářské recepty.. upraveno.
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za vynikající oběd. byla to má "zvěřinová" premiéra a kupodivu zdařilá :-)
P.S. připravovala jsem v pomalém hrnci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2012 20:32
24. 4. 2012 10:37
22. 4. 2012 18:38
22. 4. 2012 13:07
22. 4. 2012 12:31
Krása
21. 4. 2012 22:38
21. 4. 2012 22:27
21. 4. 2012 22:24
21. 4. 2012 22:20
21. 4. 2012 22:15
21. 4. 2012 22:14
21. 4. 2012 19:48
21. 4. 2012 19:39
21. 4. 2012 19:21
21. 4. 2012 17:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 53 minutami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: divocak na cervenem vine kanci medailonky na vine kanci kyta na vine kančí kotleta na víně kanec na víně recept kančí kýta na víně kančí plec na víně kanci guláš na červeném vine recepty kančí kýta na víně kanec na cervenem vine kančí guláš na víně kanec na jablkách divočák na brusinkách divočák na jablkách kančí kýta s jablky kančí s rýží guláš z divočáka na červeném víně jablka na víně maso na jablkách kanči kančí recepty
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
28 názorů