Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 4. 2012 12:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 169 kJ / 1 474 kcal
Bílkoviny123,17 g
Tuky54,79 g
Vláknina25,38 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy71,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: František Moravčinský, Ona Dnes- čtenářské recepty.. upraveno.

Tímto zdravím do Plzně a děkuji za vynikající oběd. byla to má "zvěřinová" premiéra a kupodivu zdařilá :-)

P.S. připravovala jsem v pomalém hrnci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

21. 4. 2012 17:07

Jana Remkova: Jani, já jsem měla taky obavy.. ale masíčko se jen rozsýpalo a celé dohromady to sklidilo úspěch i u mých spolustolovníků;-)
díky všem:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2012 17:04

Kde mám vzít toho divočáka?:-S Naďo, nádherné jídlo, já jsem divočáka měla, ale nějak mne neoslovil. Nicméně, to neznamená, že bych ho nezkusila v jiné úpravě;-)

rebeka rebeka

21. 4. 2012 16:20

Colombo65: pane mistr:-8 děkuji;-):-) budu se snažit:-8:-D

Colombo65 Colombo65

21. 4. 2012 16:03

Zase jedna dobrota ve stylu WILD chro-chro;-);-);-)
Blahopřeji k premiéře a jen tak dál :yes:

rebeka rebeka

21. 4. 2012 15:38

Miquel: je mi ctí:-K:-K že se ti líbí;-)
časopis:-O:-?:-? asi žádný, resp. špatný.. je to přece jen bez fotopostupu a stále stejný talíř se čtyř světových stran:-8:-D:-D:-D
děkuju moc:-K:-K:-)

Miquel Miquel

21. 4. 2012 15:30

Budu se opakovat:-8 krásné profesionální fotky :yes: Jak se jmenuje časopis se kterým spolupracuješ:-?

rebeka rebeka

21. 4. 2012 15:13

m.: špatný den;-):-? už jste, myslím, psal(a) i koment u mého salátu.. něco proti mě máte:-? nebo něco není jasné, co se receptu týče:-? ráda vysvětlím;-)

m.

21. 4. 2012 14:22

Tady je naprosto vidět "fotopostup", talíř vyfocený ze 4 stran:-8 U jiných to vadí, tady ne.

Bibinka Bibinka

21. 4. 2012 14:22

rebeka:Rebí, k premieře ti gratuluji, je velmi zdařilá;-),škoda,že nenatrefím na kance(i když je jich zajisté dost:-D)Dávám ti 5.bod.:yes:

pipre pipre

21. 4. 2012 14:11

Rebi, to by mi moc chutnalo.:yes::yes: Laďka provokuje s hřibky, když je má, co?:-D Kdyby je neměla, ani žampionky by nevadily:-D:-D

rebeka rebeka

21. 4. 2012 12:52

holky, vy jste táák hodné:-8:-)

spagetka: klidně i hříbky;-):yes:

spagetka spagetka

21. 4. 2012 12:30

Tý brďo, mňááám.Malinko mi tam vadí žampiony, ale já si dám hříbky. Můžu, viď :-D:-p:yes: a špecle nemaj taky chybu

suslajda suslajda

21. 4. 2012 12:27

;-)zdařilá premiéra zvěřina je výborná a ty máš bodíka:yes::yes:a je mi ctí, že je první

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divocak na cervenem vine kanci medailonky na vine kanci kyta na vine kančí kotleta na víně kanec na víně recept kančí kýta na víně kančí plec na víně kanci guláš na červeném vine recepty kančí kýta na víně kanec na cervenem vine kančí guláš na víně kanec na jablkách divočák na brusinkách divočák na jablkách kančí kýta s jablky kančí s rýží guláš z divočáka na červeném víně jablka na víně maso na jablkách kanči kančí recepty

Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl

TopRecepty.cz

Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/532X