Celestýnské nudle s medvědím česnekem
Celestýnské nudle jsou oblíbená vložka do vývarů a drůbežích polévek. Pokud do těsta přidáme úžasnou sezónní bylinku, jako je medvědí česnek, polévka získá další rozměr a výbornou chuť. Stojí za to nakrájet pár listů a připravit jarní variantu polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
Tuky | 20,87 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 86,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 21:40
17. 3. 2024 21:35
9. 4. 2023 18:01
9. 4. 2023 12:56
4. 5. 2012 16:10
4. 5. 2012 16:05
4. 5. 2012 15:57
Listová zelenina patřící do brukvovitých rostlin. Díky tomu, že příbuzná například ředkvičky má i jemně štiplavou chuť. Původem je ze Středomoří a nejčastěji je proto využívaná v italské a francouzské kuchyni. Lze ji konzumovat jak syrovou, tak i krátce tepelně upravenou. Tepelnou úpravou ztratí svou peprnou chuť. Obsahuje cenné vitaminy a minerály pro povzbuzení vitality, zlepšení obranyschopnosti a pro očistu organismu. Rukola je často zaměňována s podobnou rostlinou jménem ROKETA. Ta má podobnou chuť a stejně se využívá v kuchyni jen má trochu jinak vykrajované listy - okrouhlejší.
4. 5. 2012 15:49
4. 5. 2012 15:22
4. 5. 2012 09:23
4. 5. 2012 08:58
4. 5. 2012 08:33
4. 5. 2012 08:25
4. 5. 2012 08:19
4. 5. 2012 07:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 34 minutami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 3 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 4 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 10 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 20 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 21 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: celestýnské nudle medvědí česnek recepty celestýnské nudle původ celestýnské nudle do polévky medvedi česnek recept recepty z medvědího česneku celestýnské nudle recept výborné celestýnské nudle recepty s medvědím česnekem celestýnské nudle původu recept na celestýnské nudle recepty na medvědí česnek celestynské nudle recepty top recept na celestýnské nudle celestýnské nudle původ názvu nudle s medvědim česneková pomazánka celestýnské nudle kde koupit bezlepkove celestynske nudle recept s medvědím česnekem nudlesmedvedim cesnekem
Suroviny: vejce, sůl, mouka hladká, mléko, česnek mědvědí, olej
Celestýnské nudle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo0G
25 názorů