Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2012 00:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 464 kJ / 1 306 kcal
Bílkoviny7,28 g
Tuky96,77 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,10 g
Sacharidy88,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s pečivem nebo různě upravenými brambory - kaší, šťouchanými, nebo jen vařenými.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdendulka333 Zdendulka333

23. 4. 2015 14:16

Sehnala jsem líčka a připravila je podle Vašeho receptu.Manželovi moc chutnalo.Mě trošku překvapila k hovězímu masu sladkost medu.Ale to jde o zvyk.Dovolila jsem si vložit fotku.:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 20:46

Z fajn surovin príma bašta na talíři:-p:yes::yes:

Pajaja

18. 3. 2012 12:57

Eli, to je nádhera! Já tyhle kombinace, zvlášť k hovězímu masu zbožňuju! :-O:yes:+

rebeka rebeka

17. 3. 2012 20:46

krásný obrázek.. lákavý..inspirativní;-):-):yes:

Eliza Eliza

17. 3. 2012 20:36

Děkuji Vám všem za komentáře, moc mě těší.:-K Určitě vyzkoušejte líčka třeba i na jiný způsob, je to pochoutka. Ještě se chystám na telecí, ta jsem u nás zatím viděla bohužel jen mražená, ale možná je příště koupím a připravím.:-p
Musím říct, že poslední dobou se v našem okolí masny opravdu snaží a téměř předhánějí, kde je co k dostání, takže třeba telecí kolínka (osso buco) už mají skoro všude, stejně tak baby kuřátka, kachní prsíčka apod.

jarka skrobakova

17. 3. 2012 20:28

recept se mi moc líbí, :-O:-O:-)):yes::yes::yes:bodík

ivulinka ivulinka

17. 3. 2012 16:44

Krása na talíři a určitě i nebe v břiše:yes:

nofrona

17. 3. 2012 12:49

:-p:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

17. 3. 2012 12:21

Nejnamáhanější sval, je opravdová lahůdka. Krásné a poctivé jídlo.;-);-);-):-K

Kačka

17. 3. 2012 10:15

Kde ty líčka všichni berete:-?;-( Já to v životě neviděla. Kozel by byl, teď jen ty líčka:-8
Já bych to chtěla tak ochutnat:-p

spagetka spagetka

17. 3. 2012 08:16

Eli, zabít tě je málo, chááá:-D:-D;-), ale líčka mám u řezníka slíbený v úterý, takže vyrážím, Kozlíka můžu, ač nejsem pivař mňam:-p:-p:yes::yes::yes:

ella1 ella1

17. 3. 2012 08:00

ukládám k vyzkoušení a myslím,že kližkou zřejmě nic nepokazím ;-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 3. 2012 07:35

Zrovna ve čtvrtek jsem u řezníka úplnou náhodou natrefila na zmražená líčka. Trochu jsem brouzdala po netu, hledala jsem dobrý recept a podobný s tmavým pivem mě zaujal, občas s tmavým pivem vařím :-p To je dobře, že jsi sem recept dala, budu ho mít hezky po ruce:yes:

1974andrea 1974andrea

17. 3. 2012 00:43

Kde jsi zase vzala ty tváře, neštvi mě:-D:-)).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí líčka na černém pivu líčka na pivu líčka na pivě recepty hovězí líčka na černém pivu jak se připravují hovězí líčka vepřová líčka na pivu hovězí líčka hovězí lička na černém pivě hovezi licka recept vepřová líčka na černém pivu vepřové líčka na černém pivu vepřová líčka na pivě líčka na černém pivě hovězí líčka recepty hovezi na pivu hovězí líčka apetit hovězí na černém pivu telecí líčka na pivu licka líčka na černém pivu

Suroviny: líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n89l