Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2012 23:38
28. 3. 2012 22:01
28. 3. 2012 21:27
28. 3. 2012 21:26
28. 3. 2012 18:26
28. 3. 2012 09:35
27. 3. 2012 23:02
27. 3. 2012 22:37
já mražený hrášek vařím max. 2 minutky není to dlouho.. 10 min
27. 3. 2012 21:52
27. 3. 2012 21:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 52 minutami
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 6 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 29 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 36 minutami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 37 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 37 minutami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 50 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 51 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 4 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřové srdce vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci jak dlouho vařit mrkev dušena mrkev s hraškem vepřová srdíčka vařené vepřové srdíčko jak dlouho vařit vepřová srdíčka vepřové srdíčko kuřecí srdíčka s mrkví vepřové v mrkvi jinak jak dlouho vařit vepřové srdce v papináku srdíčka srdíčka vepřové srdce na hrášku s mrkví polevka s vepřovych srdiček vepřové srdce v mrkvi vepřové maso s mrkví a hráškem v tlakovém hrnci vepřové maso na mrkvi s hráškem recept z veprovych srdicek a zampionu hovězí na mrkvi a hrášku v tlakovem hrnci
Suroviny: srdce vepřové, mrkev, hrášek, mouka hladká, máslo, ocet, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
10 názorů