Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí pečené pod cibulí a česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2012 11:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 536 kJ / 1 084 kcal
Bílkoviny215,45 g
Tuky12,50 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy25,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vašík

26. 12. 2015 20:43

AeroKarel:Ty jsi ale trdlo...takhle uvažovat...kvůli Tobě si kažedej zbourá tele za panelákem...:-!

casino casino

22. 11. 2015 00:57

AeroKarel:
Náhodou jsem dnes opět pekl krk podle tohoto rcp: http://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-ma...
Trouba na 200°C, pečeno 10´ odkryté a potom na 175°C pečeno pod poklicí dalších asi 100´. Krásnou barvu to chytlo i pod poklicí na těch 175°C:-) Příloha - pečené hokaido a jabl. kompot

AeroKarel

21. 11. 2015 23:09

Nejlepší na pečení je karbanátek, tedy telecí krkovice.
Časy a teploty: Dát do trouby na 200, po deseti minutách stáhnout na cca 120, nechat 2 hodiny pod pokličkou, pak dopéci dohněda zase na 200. Po té době a teplotě v receptu to musí být jak troud.

AeroKarel

21. 11. 2015 23:03

jandelicek: Z mrazáku? Za stálého míchání umístit do WC.
Maso jedině čerstvé.

jandelicek

26. 4. 2013 11:03

Furt jsem nevěděla, co s telecím, které jsem měla v mrazáku...zkusila jsem tenhle recept a musím říct, že super...děkuji... :)

Žirafka

23. 12. 2012 14:08

Telecí bez problému seženete v Globusu (každý čtvrtek čerstvé zboží) a nebo se dá objednat na netu. Doporučuji,nemá chybu :-8:-8:-8

Eliza Eliza

26. 6. 2012 17:12

:yes::yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 6. 2012 21:04

Moc hezky připraveno:-K+10:-p:yes:

jarka skrobakova

21. 6. 2012 20:54

moc pěkný recept:yes::yes::-p:-K

zizala zizala (moderátorka)

21. 6. 2012 18:36

:-( Telecí jsem měla naposledy, když byly holky malinké, jednou jsem sehnala pěkný kousek a dělala jim dušené plátky. Můj muž nejí žádné "mladé" maso - kůzlečí, jehněčí, králíka,... tak mám smůlu ;-(

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 6. 2012 18:30

Dala bych si telecí, tu telecí ledvinu také,která nikde není,máš to moc pěkné:-K:yes:

nofrona

21. 6. 2012 18:00

:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 6. 2012 17:06

holka ze severu::-D:-D:-D:-D;-)

holka ze severu holka ze severu

21. 6. 2012 16:22

Děkuji Všem, začíná se mi tu líbit :-K:-D

Bibinka Bibinka

21. 6. 2012 16:15

holka ze severu:jéééé, telecí jsem neviděla už pár let a jako holka jsem milovala plněnou telecí ledvinu-to bylo žraso;-) Dávám ti 5.bod:yes: za pěkný recept i pěknou fotku a aranž;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené telecí maso pečené telecí maso recepty pečené telecí telecí maso pečené telecí pečeně pečený teleci krk pečená telecí žebra pečené telecí recept telecí na pečení pecena teleci ledvina telecí krk recepty telecí maso na pečení teleci ledvina teleci krkovice pečená telecí žebírka telecí krkovice recepty telecí ledvina recept telecí pečeně recept telecí krk pečený pečené telecí recepty

Suroviny: maso telecí, máslo, máslo bylinkové, cibule červená, cibulka, česnek, sůl, kmín celý, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Telecí pečené pod cibulí a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pBny