Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurky zapečené s bramborami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

25. 8. 2012 08:31

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 185 kJ / 1 478 kcal
Bílkoviny65,79 g
Tuky40,65 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 1,65 g
Sůl3,90 g
Sacharidy196,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné jedlo, ak máte na záhradke veľa uhoriek a neviete, čo s nimi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

26. 8. 2012 15:30

jarda Kadic: :-D:-D:-D;-)

jarda Kadic jarda Kadic

26. 8. 2012 12:48

tejaja: Takse podívej, kam až jsme se dostali na téma zapečené okurky.I když já osobně mám ze zeleniny nejradši uzené koleno,a z ovoce husu, tak to někdy zkusím.Zdravím.

tejaja tejaja

25. 8. 2012 20:52

jarda Kadic: :-D:-D:-D:-D:-D ale so šarištinou by si mal trošilinku problém, je iná ako abovské nárečie. Ale som rada, že máš pekné spomienky:-D:yes:;-)

jarda Kadic jarda Kadic

25. 8. 2012 20:38

tejaja: Náhodou bolo tam sumne,(ten muj tablet je blbec, nedělá všude háčky) myslím, že takovou parádní vojnu měl málokdo,i když jsem to měl domů 1006 kilometrů přesně.

jarda Kadic jarda Kadic

25. 8. 2012 20:33

Jo a pozor! Prazit znamená smazit a razca není kupodivu rýže, ale kmín.A kesena je kapsa,a......vůbec, slovenština je moc hezká řeč, ale za posledních 20 let jí dobře rozumíme jen my starší,a to kdybyste slyšeli vychodnarstinu, tak té rozumím snad jen já alebrz jsem tam byl celý rok

tejaja tejaja

25. 8. 2012 20:23

jarda Kadic::-D:-D:yes:;-) A ako bolo ? Michalovce nemali dobrú povesť...:-D:-D:-D

jarda Kadic jarda Kadic

25. 8. 2012 17:49

HELWOMANS: Ano, černé korenie je pepř.Já to musím vědět, sloužil jsem v roce 1969-70 v Michalovcich.

HELWOMANS

25. 8. 2012 15:36

Vypada to moc dobre jen nevim co je cerne korenie.Je to cerny pepr?????:-/:yes:

jarka skrobakova

25. 8. 2012 11:40

:yes::yes::-))

Bibinka Bibinka

25. 8. 2012 10:55

Tejajko, pěkný nápadík a tak si myslím, že když na zahradě okurky nemám, že by to šlo i s cuketou, těch mám požehnaně;-):-p Dávám ti 5.bod:yes:

spagetka spagetka

25. 8. 2012 09:09

Salátovky občas zapékám s červenými kapiemi, takže ano mňam:-p:yes: Houby už snad konečně taky nějaký budou

pipre pipre

25. 8. 2012 09:04

Nikdy mne nenapadlo zapékat salátové okurky, ale proč ne? Cuketa je podobná zelenina a zapéká se také. Určitě zkusím:yes::yes:

rebeka rebeka

25. 8. 2012 08:48

to vyzerá dobre, Terezka.. rebi zatleská, polkne a bodík pošle:-p;-):-K:-D:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: razca zapečené okurky zapečená okurka co je razca zapečené salátové okurky okurky co s nimi razca mleta zapeceny okurek salatovy okurek zapečený okurky recepty co je to razca zapeceny okurek recepty zapečené okurky recepty zapečené brambory okurek recepty zapečené salátové okurky recepty zapečenéokurky salátové okurky - co s nimi? pečené okurky recepty z okurek

Suroviny: okurka salátová, brambory, žampióny, sýr tvrdý, cibule, smetana zakysaná, olej, pepř, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Okurky zapečené s bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7Dp