Pečený jogurt
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem objevila v červencovém Apetitu. Přiznám se, že jogurt z domácího jogurtovače mně před lety moc nenadchl a proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento. A nezklamal.
http://blog.florentyna.cz/2008/11/24/bistro-a-tova...
http://www.magazinzdravi.cz/granolahttp://www.toprecepty.cz/recept/21727-lemon-curd/
Našla jsem jeden podobný, rovnou přidávám :))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2014 18:56
tak jsem zvedavá jak se povede abych si ještě pořídila teploměr
2. 6. 2013 09:25
Zugytka: jsem ráda, že chutnalo, to vždycky potěší já dělám s neslazeným, větší polovina rodiny preferuje jogurt čistý bílý
2. 6. 2013 08:38
Opravdu výborný jogurt,již nikdy kupovaný.Dala jsem do něj místo neslazeného kondenzovaného mléka sladké.Nemusím přidávat čokoládu ,marmeládu aj. a chuť vynikající,ale pochopitelně vyzkouším i variantu s neslazeným mlékem.
10. 2. 2013 20:00
jogurt je vyborný dávám +14 jen jsem tam nedala kondenzované mléko, přislo mi zbytečné jako živou kultutu jsem použila Selský jogurt ( je nejzdravější) a trochu přisladila medem.
Nechala jsem ho 4 hodiny na topení a potom hned do lednice.
Nechala jsem ho 4 hodiny na topení a potom hned do lednice.
26. 7. 2012 21:35
Konečně jsem si udělala tento jogurt - je výborný a opravdu hlaďoučký. Dělala jsem ho z trvanlivého mléka a dala pod peřinu.
6. 7. 2012 09:52
dobrý den ,tak jogurt se i tak podařil,ale přiště s jinou náplní,alespon vím
5. 7. 2012 17:50
plechova:ahoj, přišla jsem až teď.... pod jogurt mražené jahody? asi pustily vodu, co? nezoufej, příště se podaří
5. 7. 2012 14:13
tak asi to byl spatny nápad
5. 7. 2012 11:22
zkusila jsem mraženeé jahody,snad to nic neudělá
4. 7. 2012 09:20
Jahelka:no jo, když já doma radiátory nemám, musela bych to přeskakovat na podlaze k té troubě, mám úsporný program udržování teploty na 50, je to za korunu, to neřeším a k ostatnímu, co k tomu vlastně říct, co člověk, to názor proto existují různé postupy, aby si každý vybral ten svůj V ledničce už jsou jen dvě skleničky, jedna s čokoládou a jedna s marmeládou z lesního ovoce, uchráněné pro manžela, takže večer nechám ještě posoudit, ale jak ho znám, jen zamručí blahem
Ale jinak díky za zájem, o tom to je, aby se lidi o tom, co je zajímá, pobavili
Ale jinak díky za zájem, o tom to je, aby se lidi o tom, co je zajímá, pobavili
4. 7. 2012 09:03
Hezký receptík+13Doufám,že nám ještě nezrušili u nemocnice automat na dobré mléko
Špagetko,pak dej vědět,jestli vyzkoušíš z kefíru
Špagetko,pak dej vědět,jestli vyzkoušíš z kefíru
4. 7. 2012 08:20
Ahoj, přidávám se se k Jahelce: stačí dát jogurty ve skleničkách do deky, do peřin, prostě do tepla a zhoustne zadarmo a spolehlivě. Někdy jsou recepty nelogické a složité
4. 7. 2012 08:00
Připojuji se ke zkušenosti Tejaji. Vůbec není potřeba jogurt péci, dokonce si myslím, že živé kultuře tato teplota vadí. Vlažné smíchat a do druhého dne je jogurt hotový. Zvlášť teď. V zimě ho nechávám stát na radiátoru. A použít se dá i mléko trvanlivé. Jogurtové kultuře chutná a zdá se mi, že má jogurt delší trvanlivost a není třetí den tak kyselý. Pokud tedy obstojí před nájezdem konzumentů. Také v původním receptu postrádám logiku - nejprve mléko ohřeju na 50°C, pak zchladím a následně opět na tutéž teplotu dokonce 3 hodiny v troubě ohřívám.
3. 7. 2012 21:55
senky: díky, tak ho určitě co nejdřív vyzkouším
3. 7. 2012 17:01
super recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 20 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 24 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: peceny jogurt jogurt s zivou kulturou jogurty s živou kulturou domácí jogurt z trvanlivého mléka pečení z jogurtu bílý jogurt s živou kulturou mražený jogurt recept domácí mražený jogurt domácí jogurt s kondenzovaným mlékem jogurt s živými kulturami jogurty se živou kulturou pečené moučníky z jogurtu jogurt z trvanliveho mléka jogurt se živou kulturou nejzdravější jogurt sražený jogurt domácí jogurt pečený jogurt z kondenzovaného mléka domaci peceny jogurt recepty s jogurtem
Suroviny: mléko plnotučné, mléko, jogurt, marmeláda, čokoláda, curacao lemon
Pečený jogurt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqRg
34 názorů