Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra mají výbornou pikantní chuť, zase trochu jinou, než jsme zvyklí a jsou velmi chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 17:50
18. 10. 2012 15:13
18. 10. 2012 10:36
18. 10. 2012 06:38
17. 10. 2012 23:24
17. 10. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 18 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 8 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra na červeném víně játra na zázvoru vepřová játra na zázvoru drubeží jatra na víně vepřová játra na víně játra na červeným víně pikantní játra na zázvoru vepřove jatra na vině vepřové játra na víně recept játra naložená ve víně vepřové játra na červeném víně vepřová játra jako říz srnčí játra jatra na cervenem vine recept silné červené víno kuře na zázvoru a červeném víně vepřová játra na zázvoru recepty játra na červeném víně játra naložená červeném víně celer na víně
Suroviny: játra vepřová, víno červené, zázvor, chilli paprika sušená, celer, omáčka sojová, tymián, petrželka, cibulka jarní, sůl, pepř, protlak rajčatový, solamyl, cibule, klobása spišská, vývar
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
6 názorů