Zajíc na smetaně se zeleninou
Pokud nemáte doma myslivce, na zaječí maso, které bylo dříve běžně dostupné, asi nenarazíte. Ale lze takto nadivoko připravit i maso králičí, které je velmi zdravé, málo kalorické a lze ho běžně koupit.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 460 kJ / 3 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,16 g |
Tuky | 236,65 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 42,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud potřebujete maso vykostit ještě horké, držte ho zakryté talířem, nebo se vysuší!
Recept je z knihy Jany Horecké "Velká obrazová kuchařka" a je mírně upraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2014 15:41
2. 12. 2012 17:04
8. 11. 2012 15:59
8. 11. 2012 15:41
2. 11. 2012 20:02
2. 11. 2012 16:15
2. 11. 2012 13:50
2. 11. 2012 13:17
2. 11. 2012 11:32
2. 11. 2012 10:36
2. 11. 2012 09:41
1. 11. 2012 18:55
1. 11. 2012 18:43
1. 11. 2012 18:43
1. 11. 2012 18:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 1 minutou
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: zajic na smetane zajíc na smetaně recept zajic na smetaně kluci v akci králík na smetaně kluci v akci králík na smetaně se zeleninou recept zajíc na smetaně zajíc na smetaně recepty recepty zajic na smetaně recepty divocina zajic králík na zelenině kluci v akci recept na zajíce na smetaně zajíc na smetaně video zajíc recept zajic na zelenine pečený zajíc na smetaně zajic recepty peceny zajic na zelenine zajíc na smetaně,recept recepty zajíc zaječí stehna na smetaně
Suroviny: maso zaječí, slanina uzená, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, pepř mletý, tymián sušený, vývar masový, ocet, smetana na vaření, hořčice
Zajíc na smetaně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13z0
17 názorů