Boršč s mletým masem
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem čerpala v Recepturách teplých pokrmů, ale recept je hodně upravený, původní byl s hovězím a vepřovým masem a byly použity i kosti. S mletým masem je to rychlejší a nám chutná.
Uvedené množství je zhruba na 8 porcí. Já vždy vařím větší množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2021 09:35
30. 11. 2021 18:57
23. 4. 2016 19:26
21. 7. 2015 09:17
18. 10. 2014 09:11
15. 10. 2014 11:45
15. 10. 2014 11:05
22. 8. 2009 14:29
22. 8. 2009 13:47
11. 3. 2009 15:05
11. 3. 2009 13:42
26. 10. 2008 21:08
25. 10. 2008 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 2 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 3 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 9 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 19 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 20 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: boršč z mletého masa receptury teplých pokrmů online boršč receptury teplých pokrmů ke stažení recepty teplých pokrmů receptury teplých pokrmů on line receptury teplých pokrmů receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma boršč z mletého recepty ke stažení zdarma červená řepa sterilovaná boršt z mletého masa pokrmy z mletého masa kuchařky ke stažení rozdeleni polevek receptury teplé kuchyně receptury teplých pokrmů polévky pokrmy z cervene repy boršč recept z mletého masa boršč recept
Suroviny: maso mleté, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibule, zelí bílé, zelenina kořenová, rajče, řepa červená, brambory, slanina uzená, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana sladká, šťáva citronová, cukr,
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
13 názorů