Květák v octě jako okurky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 773 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2021 13:50
10. 2. 2021 13:04
18. 6. 2018 09:15
18. 6. 2018 07:40
24. 9. 2012 23:18
24. 9. 2012 02:39
Ta změna barvy vadí našim mužským.
23. 9. 2012 22:01
23. 9. 2012 22:00
23. 9. 2012 21:35
23. 9. 2012 19:01
V piatok sa mi podarilo nakúpiť za dobrú cenu, tak včera som zavárala, uhoriek mám dosť od vlani. S manželom máme zaváraný karfiol veľmi radi. Až ma prekvapilo, že recept tu nie je.
23. 9. 2012 19:00
23. 9. 2012 18:50
23. 9. 2012 18:28
23. 9. 2012 18:26
23. 9. 2012 18:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 12 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 59 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: zavařený květák naložený květák jak zavařit květak zavařovaný květák květák na kyselo zavařování květáku recept květák naložený jak zavařovat kvetak zavařit květak květák v octě zavařovat květák zavarany karfiol kvetak zavareny zavařený květák na kyselo zavařování květáku zavarovany kvetak recept sterilizovany květak zavareny kvetak recept recept na zavařování květáku kvetak zavareny na kyselo
Suroviny: květák, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, mrkev, cibule, sůl, ocet, cukr krystal, feferonka, voda
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
25 názorů