Marinovaný máslový pstruh
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 250 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,87 g |
Tuky | 0,88 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj experiment. Moc jsem si pochutnala:-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2017 15:40
13. 1. 2017 15:30
30. 11. 2012 22:40
29. 11. 2012 10:55
29. 11. 2012 09:25
29. 11. 2012 08:22
Jeho přednášky byly nekomentovatelné.Už je pod kytičkami 10 let a to jenom kvuli tomu,že tak jedl.
28. 11. 2012 23:06
Veronika.Hrozna: tak díky za povzbuzení!
varilamyskakasicku: Jééžíšku na křížku, nechte už ta očička, nebo budu mít blbý pocit
28. 11. 2012 21:43
28. 11. 2012 21:42
28. 11. 2012 21:30
28. 11. 2012 20:21
28. 11. 2012 19:13
28. 11. 2012 18:32
28. 11. 2012 18:31
28. 11. 2012 18:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 17 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 27 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 31 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný pstruh pstruh na medu jak usmazit pstruha pstruh marinovany marinovaný pstruh recept pstruh v medu pstruh recept s medem pstruh recept pstruh na másle recept marinováni pstruhů marinovaný pstruh recepty recept pstruh s marinadou na másle v troubě jak usmazit pstruha na masle pstruh s grilovacím kořením recepty na marinovaného pstruha pstruh na grilovacim kořeni marinovany pstruhy recepty na pstruhy pstruh marinovan marinoaný pstruha
Suroviny: pstruh, česnek, med, omáčka ústřičná, máslo, šťáva citronová, sůl mořská, koření grilovací, kmín celý
Marinovaný máslový pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4B
27 názorů