Domácí kečup podle časopisu gurmet
Suroviny
Porce: 5 - 6 zavařovacích sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 5 242 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,13 g |
Tuky | 8,69 g |
Vláknina | 56,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,99 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 237,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tip : Pikantnost kečupu se upravuje počtem feferonek , dejte si jich tam každý podle své chuti
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2017 11:53
26. 4. 2017 10:54
19. 8. 2013 17:38
14. 8. 2013 14:49
19. 12. 2012 21:19
19. 12. 2012 09:48
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: časopis gurmán gurmet kniha receptů kniha receptů gurmet palivy kečup recept gurmán časopis domaci kečup časopis gurmet.cz domácí kečup bez cukru kecup gurman recepty časopis gurmán recepty kecup s dekem gurmet on line časopis gurnet časopis recepty domaci děcký kečup recepty domácí pálivý kečup palivy kecup recepty recepty i.gurmet labužník domácí kečup domácí kečup gurmán
Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená, jablko, cibule, ocet, cukr krystal, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření hřebíček, skořice celá, bobkový list, feferonka, sůl, konzervační přípravek
Domácí kečup podle časopisu gurmet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMl6
6 názorů