Tuňák po chunansku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 419 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 6,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 13,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2014 13:50
jo: vývaru, který máte, podle receptu může být zeleninový - ten bych dala já,ale určitě i třeba rybí nebo drůbeží. Hovězí bych nevolila, je silnější. pro vysvětlení - mám vždy v mrazáku několik druhů vývarů, takže není problém
18. 8. 2014 13:33
60ml vývaru:
ale (z) čeho?
ale (z) čeho?
29. 12. 2012 16:33
Recept vypadá dobře, posílám bod. Pro mne to bohužel není, prostě mi tuňák chutná jen v konzervě
28. 12. 2012 17:03
28. 12. 2012 16:51
28. 12. 2012 09:33
Velmi lákavé
28. 12. 2012 07:21
Tak tohle určitě zkusím... Jenom váhám - mraženého tuňáka z Kauflandu, nebo chlazeného od Varmuži? Tam jsem ho obdivoval nedávno. Překrásné stejky!!! Teda... i cenově. Moc jsem váhal, jestli si dát v mé oblíbené hospůdce 32 piv, nebo si koupit kilo tohoto masíčka!!!
28. 12. 2012 01:42
vypadá to nádherně, u nás ryby můžeme
28. 12. 2012 01:04
28. 12. 2012 00:48
Tuňák vždy a všude
27. 12. 2012 23:55
Tuňák vypadá jako syrová ryba kouzelně, ale už ji po jedné zkušenosti nikdy nechci, ale máš to pěkné Vašku
27. 12. 2012 23:39
Tuňák je jediná ryba, která mi nechutná. Nicméně v tomto provedení jsem ho ještě nejedla a vypadá božsky
27. 12. 2012 22:45
Á, tak tady ho máme tučnáka, teda tuňáka. No vypadá to nádherně, hned bych zakrojila. Tyhle asijské chutě já můžu k jakémukoliv masu. Super
27. 12. 2012 21:18
delikatesa
27. 12. 2012 20:07
kujííí, zas jsem chytřejší, nechtělo se mi guglit a zeměpis je moje velmi slabá stránka hned po pracovním vyučování
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 4 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 6 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 35 minutami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 41 minutami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 48 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 1 hodinou
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: tuňák recept tunák recepty tunák- recepty tuňák v troubě kure po hunansku recept recepty tuňák v celku tuňak tunák pečený v celku pečený tuňák v celku recept tunák kuře po chunansku kure po chunansku recept recept na tuňáka top recepty- tunák recepty na tunaka recept na přípravu tuňáka kure po hunansku recepty tunak pečený tuňák v troubě recepty z tuňáka
Suroviny: tuňák, česnek, zázvor, cibule, omáčka sojová, sherry, vývar, olej, sůl, cukr, chilli
Tuňák po chunansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVL6
21 názorů