Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
Tuky | 94,32 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýží. Na plátky masa vrstvíme játra s cibulkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2013 14:39
31. 12. 2012 11:44
31. 12. 2012 11:35
30. 12. 2012 21:26
30. 12. 2012 19:51
30. 12. 2012 19:26
30. 12. 2012 19:04
30. 12. 2012 17:47
30. 12. 2012 17:33
30. 12. 2012 17:27
30. 12. 2012 16:26
30. 12. 2012 16:20
30. 12. 2012 15:32
30. 12. 2012 15:15
30. 12. 2012 15:03
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 45 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: přírodní vepřový plátek na česneku přírodní vepřová játra prirodni veprova jatra na cibulce jatra prirodne jatra plátky přírodní vepřové maso na česneku přírodní řízek na česneku přírodní plátky z jater přírodní vepřová játra s cibuli vepřový játra sos jak na přírodní plátek do měkka vepřovy platek s jatrovy přeliv prirodni vepřová jatra plátky vepřová játra přírodně na cibulce plátek z jater játrové plátky rizky na cibulce prirodní na jatry vepřový játra,přírodně jatrove prirodni platka
Suroviny: kýta vepřová, česnek, pepř, sůl, olej, olej, mouka hladká, vývar, játra vepřová, cibule, olej, pepř, sůl
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
20 názorů