Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2012 10:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 531 kJ / 2 278 kcal
Bílkoviny25,00 g
Tuky88,33 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 153 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy337,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Volně inspirováno receptem na http://www.bezlepkovadieta.cz.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petram petram

21. 12. 2020 09:13

fifik: Děkuji, mám z toho radost! :-K

fifik

20. 12. 2020 10:31

Moc dobré,nikdo nepoznal,že to je bezlepkové....jen mouky jsem namíchala různé

fifik

4. 12. 2016 15:48

Právě jsem je dopekla a opravdu chuťově velmi zdařilé......:yes:....děkuji,děkuji,děkuji...namíchala jsem jizerku a pohankovou mouku a část cukru nahradila kokosovým.....

petram petram

21. 12. 2015 09:19

Monika: Použila jsem pohankové vločky, ne celou pohanku. Vločky jsem nevařila a použila je přímo ze sáčku.

Monika

20. 12. 2015 12:09

Dobry den,mam dotaz ta pohanka se nemusi nejdrive uvarit?

petram petram

12. 1. 2015 21:03

TerezaVe: Moc díky za vyzkoušení i za postřehy!

TerezaVe

12. 1. 2015 13:55

Tyto sušenky se staly našimi nejoblíbenějšími. Míchám půl na půl Jizerku (zelenou nebo zlatou, která je po ruce) a pohankovou mouku a dávám dvě lžíce karobu (a místo cukru tradičně fruktózu). Čistě pohanková mouka dává sušenkám trochu nahořklou chuť a z čisté Jizerky jsou zase takové málo nadýchané, křupavé a chuťově "škrobové".
Nejradši je dávám na plech přímo lžičkou, kterou trochu namočím ve vodě a hrudku "rozplácnu". Nerovné kraje mi připadnou křupavě lahodné. :-)

rowenaa

18. 5. 2013 15:49

ne, nechce to odříkání, chce to nemít jídlo jako to první na žebříčku hodnot ;-)

tejaja tejaja

9. 11. 2012 21:57

petram: díky, pohánkovú mám doma, pridávam ju do chleba...tak to vyskúčam, vďaka ;-)

petram petram

9. 11. 2012 17:20

tejaja: Určitě to nebude na závadu. Nebo můžeš použít tu pohankovou, ta je přirozeně bezlepková, takže bys i dostála receptu, ale myslím, že obyčejnou hladkou moukou nic nezkazíš.

tejaja tejaja

9. 11. 2012 17:16

Petramečko, môžem namiesto bezlepkovej múky použiť aj normálnu múku? Tie tvoje recepty sú úžasné a ja nepotrebujem bezlepkovú diétu. :-D;-)

aisha

9. 11. 2012 12:07

Pohanku mam rada..susenky vypadaji lakave. Asi je dost obtizne varit bez lepku a ostatnich surovin, obzvlast pri dnesnich lakavych nabidkach na trhu..chce to hodne odrikani.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pohankové sušenky sušenky z pohankové mouky pohankové mléko pohankové sušenky recept sušenky bez lepku recept bezlepkové sušenky recept pohanka a lepek pohankový chleba bez lepku recept sušenky bez lepku recept na bezlepkové sušenky pohankové kuličky pohanka lepek susenky z pohankovych vlocek pohankove mleko recept pohankove susenky recepty recepty bez lepku a mléka pohanková mouka a lepek pohankový chléb s ořechy pohanka bez lepku susenky z pohanky

Suroviny: vločky pohankové, mouka bezlepková, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, ořechy, kokos, rozinky, brusinky, čokoláda na vaření, skořice, kakao

TopRecepty.cz

Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kXNv