Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2012 14:16

Suroviny

Porce: 4 špízy

Nutriční hodnoty

Energie2 592 kJ / 620 kcal
Bílkoviny64,20 g
Tuky13,63 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy25,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 11. 2012 15:52

Ježkovy voči:-OTak tohle bych si po té nemocniční stravě dala z fleku,mňam:-p:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 11. 2012 20:57

Pěkné, ale jsem na tom jako Ivanka Ch, já už jsem taky někdy strašně a moc unavená a v mém věku mne to zmáhá, až Ti bude 60 a více let, tak pak už to pocítíš vše úplně jinak, ale je to moc pěkné:-K

AniCiz

22. 11. 2012 19:25

:yes:jako vždy krásně zpracované:-*:-K:-K:-K

jarka skrobakova

22. 11. 2012 18:53

Moc krásný recept Andrejko, jsi prostě výborná kuchařka, krásné foto:-p:-p:yes::yes::-K jako vždy u mně za jedničku s hvězdičkou:-K:-K:-K:-K:-))

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 18:22

Děkuji všem:-K, které recept zaujal a tu omáčku zkuste třeba i k jinému masíčku, je moc dobrá;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 11. 2012 18:03

Krásný receptík,špíz:-p:-phmmm a ze zvěřiny to musí být mňamka:-p:yes:;-)

maiva maiva

22. 11. 2012 17:54

Opět krása na talíři:-p+:yes::yes: Moc se Ti povedlo, to jsou výhody ty zdroje:-D pro našince problém, ale jak se říká náhoda je někdy...:-D

Ivana Ch

22. 11. 2012 15:49

1974andrea:No já už se toho nadělala strašně moc, nikdy jsem neprotestovala, ale v mém věku už mě to nějak zmáhá. To poznáš jednou sama. Ale jinak masíčko je to eňoňuno. Máme ho moc rádi, ále no nic no.

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 14:49

Ivana Ch:Já se klidně kvůli tomu maso obětuju;-)

Ivana Ch

22. 11. 2012 14:47

1974andrea:No ono to čištění a odblanění masa je něco. Teda hlavně to odblanění. Moc dobře to znám, ale potom je to dobrůtka.Porcování už není taková hrůza, začínám už ale protestovat.

maris maris

22. 11. 2012 14:37

Krásný recept, ukládám si, mám kousek kančího, je to plec, takže ne na minutku, ale suroviny by šly použít i na dušení:-)+6

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 14:37

Jana Remkova:Jo a co se bizonů týče, ty chová zase jinej soused, někde na Šumavě, ale ten je lakomej, radši maso vyváží:-S

rebeka rebeka

22. 11. 2012 14:35

hosta: špíz spíš hned sníš:-8:-D:-D:-D
Pilsi, máš to dokonalé;-):-):yes::yes::-K
bod je samozřejmostí:-K tvé recepty jsou zárukou úspěchu:yes:

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 14:35

Jana Remkova:Mám štěstí na sousedy, pořád něco tahají, protože doma se jim s tím nikdo nechce čistit a porcovat;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2012 14:32

1974andrea: No..prosím..z koloucha. Si děláš srandu??:-O Nebyl to třeba bizon??:-D:-D Kde tady vzít takové maso! Už se ale fakt těším na Kaufland, tam sem tam určitě něco takového bude;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brusinková omáčka recepty špíz z divočáka zvěřinové recepty špízy s omáčkou špízy z divočáka brusinková omáčka odblaneni masa srnčí špízy porcování kance brusinková omáčka recept zvěřinové recepty z kančího masa špíz z kančího masa porcování zvěřiny divocak odblanění kance kančí špíz odblanění králíka srnčí kýta porcování srnčí špíz odblanění zvěřiny jak porcovat kance

Suroviny: hřbet srnčí, žampióny, cibule červená, sůl, víno červené, olej, tymián čerstvý, jalovec, brusinky, omáčka sojová, víno červené, pomeranče

TopRecepty.cz

Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lEyj