Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 14,97 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 108,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2017 17:53
Dnes som vyskúšala receptík a je vynikajúci. Hoki nám zvýšil z Vianoc a hľadali sme ten správny recept a váš sa mi zdal ten správny. Doteraz som robila rybu len vyprážanú, tak toto bolo takým osviežením. Receptík si ukladám a skúsim marinádu aj na iné ryby. Jediné, čo som nepoužila, bola tá ustricová omáčka, tú som nemala a ani by som ju tam radšej ani nedávala
20. 4. 2013 18:22
Neznam ani tuto rybu, ani marinadu, jsem na diete a shanel jsem neco chutneho z ryb. Tak tohle asi bude muj favorit - i kdyz asi marmoska moc dietniu nebude, ale kvuli teto dobrote to asi risknu
28. 11. 2012 11:38
no mňamka zatím jsem vždy koupila jen hoki medailonky tak se podívám i po filetech
25. 11. 2012 12:25
Krásně připravenoBramborovo-celerové pyré(nebo jen kaše)je oblíbená i u násJen bez toho muškátového oříšku
25. 11. 2012 02:46
To musi byt moooc dobroucke! Davam bodika!
25. 11. 2012 00:48
Hoki sice fakt neznám, ale úprava vypadá skvěle.
24. 11. 2012 22:09
Děkuju. Hoki je docela fajn ryba bez kostí (tedy ty filety) a protože její maso je sušší, ale chutné, snese chuťově výraznější marinádu i větší množství másla. Marinádu samozřejmě můžeme aplikovat i na jinou treskovitou rybku...
24. 11. 2012 22:00
jak píše Rebeka, perfektní
24. 11. 2012 21:54
24. 11. 2012 21:48
ta marináda je parádní, muškátový oříšek v brkaši je úžasný, a celé je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Banana split
Přidáno před 20 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 4 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 4 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 5 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 7 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 10 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 10 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 12 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 13 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hoki filet hoki hoki filet recept hoki recept hoki filety hoki recepty hoki filet recepty hoki na kmíně treskovník recept filet hoki recepty hoki treskovník filety hoki recept hoki bramborovo celerové pyré hoki filety recept hoki filety recepty treskovník recepty recept celerové pyré co je hoki
Suroviny: filet hoki, kopr, máslo, sůl, vývar zeleninový, olej olivový, šťáva citronová, omáčka ústřičná, marmeláda meruňková, česnek, sůl, kmín mletý, pepř, brambory, bulva celerová, smetana ke šlehání, máslo
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXn6
10 názorů