Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irsko/Anglicka nadivka

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

25. 1. 2013 17:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 084 kJ / 259 kcal
Bílkoviny8,50 g
Tuky2,00 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuto nadivku maji vsichni Irove na vanocnim stole, v krocanech. Delaji spousty druhu, da se do toho cokoli pridat nebo co zbyde, davame na sendvice s majonezou a nakrajenym krocanem nebo kuretem.

Foto doufam brzo pridam

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

16. 2. 2013 09:19

Tewereska: já bych určitě zůstala u mixování toustového chleba, nádivka bude vláčná;-) Strouhanka je moc suchá a tvrdá. Strouhanku na másle dělám, když chci nastavit oříšky na posypání nějakého sladkého jídla. Je křupavá.
Recept vypadá dobře :yes:

Tewereska

15. 2. 2013 23:28

tak me napadlo ze by to mozna slo i ze strouhanky..ona by mela zmeknout na tom masle co myslite?

Tewereska

15. 2. 2013 23:24

tak fotky jsou tu ;-) muzete do toho pridat parek bo jedle kastany a vse co vas napadne. Pecene v troube na plechu bo staci zabalit do alobalu a potom namazat chleba majonezou na to nadivku dat treba kousek peceneho kurete a mate super veceri.
Muzete take nacpat do kurete, veproveho a zapect.

Tewereska

25. 1. 2013 20:07

Nadja: jelikoz bydlim v Irsku rohliky nemame :( tak jsem to z nich nikdy nedelala, ale muzes vyzkouset.

Nadja Nadja

25. 1. 2013 19:59

Tewereska: děkuji, vyzkouším, ale teď nemám toasťák, jen rohlíky - ale z těch by to asi taky šlo.

Tewereska

25. 1. 2013 19:22

Nadja: docela dost masla takovych 50 gramu. Jedna vetsi cibule. On chleb nasakne hodne masla nekdy pridame vice masla. Melo by to byt porad tak nejak sypke rozhodne mi to nikdy nedrzi spojene. Kazdy to ma rad jinak. My se snazime to mi vsechno vyvazene chutove, takze jen pridavej a ochutnavej. A postupne zjistis jak ti to chutna nejvic.

Nadja Nadja

25. 1. 2013 18:59

:-? Kolik asi másla se má použít? Jak hustá má být nádivka - sypká, nebo má být másla více, aby se vše spojilo?

jarda Kadic jarda Kadic

25. 1. 2013 18:08

Neznám, Ukládám, dávám bod:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka z toustového chleba nádivka z chleba nádivka z toustového nadivka do kurete s kastany irsko recepty kdyz zbyde anglicka slanina velikonoční nádivka s anglickou slaninou velikonoční nádivka s anglickou slaninou do kurete recepty s aglickou slaninou velikonocni nadivka s aglickou jak husta ma byt nadivka chlebová nádivka se strouhankou nadivka v anglictine recept nadivku s kuretem. napln do kurete recept nadivka s kastany

Suroviny: chléb toustový, máslo, cibule, šalvěj, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Irsko/Anglicka nadivka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GK9J